Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. septembra 2017, 12:54
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Čeľte svojmu strachu! Nová ukážka hororu It vás zavedie do zákulisia samotného nakrúcania a Stephen King prezradí, ako sa mu film páčil

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Warner Bros. prichádzajú s ďalšou lákavou upútavkou.

Úprimne povedané, lepšiu marketingovú kampaň si adaptácia románu It od Stephena Kinga ani nemohla želať. Každá ďalšia upútavka či plagát len potvrdzujú, že nás čaká kvalitný horor s tými najlepšími prvkami coming-of-age drámy o strate detských ilúzií a nevinnosti. Osobne by sme už žiadne ďalšie ukážky ani nepotrebovali, kino je jednoducho isté. Štúdio Warner Bros. nám však doprialo novú upútavku, kde sa pozrieme do zákulisia samotného natáčania, pár slov povie režisér Andy Muschietti (Mama), predstavitelia hlavných postáv a aj samotný Stephen King, podľa ktorého výsledný film nadchne všetkých jeho fanúšikov. „Dúfal som, že sa to podarí, ale nebol som pripravený na to, aký skvelý ten film je,“ povedal spisovateľ. Pevne veríme, že mu 7. septembra (září) 2017 dáme za pravdu!

Domov
Zdieľať
Diskusia