Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2017, 21:42
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Po survival thrilleri Jungle si už Daniela Radcliffea nikdy nezmýlite s Harrym Potterom! Nový trailer vás o tom jednoznačne presvedčí

FILMY A SERIÁLY DANIEL RADCLIFFE
Uložiť Uložené

Zdá sa, že nás čaká skutočné napínavý súboj prírody a človeka o prežitie.

Štvrtok ráno sme k vám priniesli čerstvý plagát k očakávanej snímke Jungle a dnes k vám prichádzame s úplne novým trailerom. Veríme, že sa vám bude páčiť rovnako ako nám. V pripravovanom thrilleri Jungle si Daniel Radcliffe zahrá izraleského cestovateľa Yossiho Ginsberga. Jeho cesta z Bolívie až do amazonskej džungle sa však poriadne zdramatizuje. V momente, keď sa Ginsberg a dvaja jeho spolucestujúci stratia v nekonečnom Amazonskom pralese, začína ich zúfalá snaha o prežitie.

Jungle zrežíroval Greg McLean (Wolf Creek, The Belko Experiment), scenár napísal Justin Monjo podľa knihy samotného Yossiho Ginsberga Jungle: A Harrowing True Story of Survival in the Amazon. Okrem Radcliffea uvidíme aj Thomasa Kretschmanna, Alexa Russella, Lily Sullivan, Jaceka Komana, Yasmin Kassim či Joela Jacksona. Jungle by mal vstúpiť do amerických kín 20. októbra (říjen) 2017. Čo hovoríte na našľapaný trailer?. 

Domov
Zdieľať
Diskusia