Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. septembra 2017, 14:12
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Očakávaný thriller Glass naberá obsadenie. Po Willisovi a Jacksonovi sa totiž zo skvelého Unbreakable vráti ešte jedna herecká dvojica

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Najnovšie herecké prírastky rozhodne potešia všetkých fanúšikov prvého filmu z roku 2000. Zdá sa teda, že režisér a scenárista M. Night Shyamalan má všetko pevne v rukách.

Už nejakú dobu veľmi dobre vieme, že herecké obsadenie thrilleru Glass, ktoré predstavuje pokračovanie skvelých snímok Unbreakable a Split, bude pozostávať z hlavných postáv oboch spomenutých záležitostí. Menovite sú to Bruce Willis, Samuel L. Jackson, James McAvoy a Anya Taylor-Joy. Indický režisér a scenárista M. Night Shyamalan si však určite uvedomuje, že fanúšikov tohto prekvapivo prepojeného sveta jednoducho nemôže sklamať. Nenecháva preto nič na náhodu a oficiálne povoláva hereckú dvojicu, s ktorou sme sa stretli už v Unbreakable z roku 2000. Okrem Charlayne Woodard v úlohe Priceovej (Jackson) matky sa tak opäť raz ukáže aj Spencer Treat Clark, teda syn Davida Dunna (Willis).

Čo sa samotného príbehu týka, v ňom bude Dunn prenasledovať Crumba (McAvoy) a jeho nadľudskú osobnosť v sérii eskalujúcich stretnutí, pričom Elijah Price sa zhostí pozície šedej eminencie ťahajúcej za nitky. Zároveň sa ale posnaží Dunna a Crumba postaviť proti sebe kvôli vlastným záhadným plánom. Bude totiž disponovať závažnými tajomstvami, ktoré zásadne ovplyvnia životy oboch mužov. Snímka sa momentálne nachádza vo fáze predprodukcie a jej premiéra je u nás naplánovaná na 17. januára (ledna) 2019. Pre viac informácií vstúpte už klasicky do tohto vlákna. Tešíte sa na Glass? A ste radi, že Shyamalan siahol aj po vedľajších postavách z prvého filmu?

Spencer Treat Clark a Charlayne Woodard

Očakávaný thriller Glass naberá obsadenie. Po Willisovi a Jacksonovi sa totiž zo skvelého Unbreakable vráti ešte jedna herecká dvojica
Zdroj: ABC Studios/Marvel Television/NBC
Domov
Zdieľať
Diskusia