Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2017, 19:18
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Režisér Hardhome, Battle of the Bastards a Winds of Winter natočí aj 8. sériu Game of Thrones. Finále zrežírujú dlhoroční showrunneri

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Máme jasať alebo pochybovať?

Po včerajších dohadoch to máme dnes už isté. A hoci sa to očakávalo, rozhodne nás to teší. Minimálne jednu epizódu poslednej, 8. série Game of Thrones zrežíruje Miguel Sapochnik, ktorý sa postaral o 4 vynikajúce epizódy seriálu. Ide o The Gift, Hardhome, Battle of the Bastards a Winds of Winter. Hlavne posledné dve boli doslova geniálne, no a všetci si veľmi dobre pamätáme aj Hardhome. Sapochnik má na konte pravdepodobne 2 technicky najkvalitnejšie epizódy, a tak dúfame, že si nejakú veľkú bitku natočí aj tentoraz. Avšak, určite si nenatočí finále, čo sme si priali azda všetci. Posledné dve epizódy totiž údajne zrežírujú showrunneri D. B. Weiss a David Benioff.

Skeptickí sme hlavne kvôli tomu, že ani jeden nemá s režírovaním bohaté skúsenosti a všetci dobre vieme, ako "brilantne" si poradili so scenárom 7. série. Momentálne sa viac bojíme ako tešíme. Ďalším potvrdeným režisérom je David Nutter, ktorý od 2. série zrežíroval už 6 epizód. Konkrétne ide o: Mother's Mercy (2015), The Dance of Dragons (2015), Mhysa (2013), The Rains of Castamere (2013), A Man Without Honor (2012), The Old Gods and the New (2012). Je vysoko pravdepodobné, že Sapochnik a Nutter zrežírujú po dve epizódy, pričom o posledné dva sa postarajú práve showrunneri. Žiadny režisér 7. série na tej 8. pracovať nebude.

Domov
Zdieľať
Diskusia