Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2017, 17:18
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

Kristen Stewart sa možno stane tajnou agentkou. Štúdio Sony ju chce obsadiť do rebootu Charlieho anjelov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Scenár napíšu autori a producenti Narcos. Máme sa začať tešiť?

Štúdio Sony Pictures oznámilo, že chystá nové spracovanie filmu o špeciálnom ženskom komande, pozostávajúcom z troch prekrásnych slečien. Tie si hovoria Charlie's Angels, po slovensky Charlieho anjeli, a podliehajú priamym rozkazom svojho zamestnávateľa, tajomného milionára Charlesa Townsenda, ktorého tvár nikto nepozná. Po rovnomennom seriáli z roku 1967 a jeho remaku z roku 2011 sa tak dočkáme už v poradí tretieho filmového spracovania. 

Prvej snímky s názvom Charlie's Angels sme sa dočkali v roku 2000. Hlavné úlohy zvodných agentiek si strihli Cameron Diaz (The Holiday) , Drew Barrymore (Scream) a Lucy Liu (Kill Bill). Do úlohy pomocníka Bosleyho bol obsadený charizmatický Bill Murray (Lost in Translation). Snímka snáď neponúkla nič, čo by stálo za zmienku. Obsahovala nefunkčný scenár, hlúpe bojové scény, no najmä otrasné klišé v podobe hlášok, správania postáv a podobne. To isté sme vlastne dostali aj o tri roky neskôr - v pokračovaní s podtitulom Full Throttle. Oproti prvej časti sa jediná zmena konala azda len v castingu, kde Billa Murraya nahradil dnes už zosnulý Bernie Mac. Režisérkou najnovšej verzie Anjelov je Elizabeth Banks (Next Three Days, Definitely, Maybe), ktorej herecká kariéra je oveľa bohatšia ako tá režijná (pôjde o herečkin tretí režijní počin). Čo sa týka scenára, je situácia oveľa zaujímavejšia, keďže sa oň postarajú páni Doug Miro a Carlo Bernard, scenáristi a producenti seriálu Narcos.

Kristen Stewart sa možno stane tajnou agentkou. Štúdio Sony ju chce obsadiť do rebootu Charlieho anjelov
Zdroj: Sony / Columbia

Herecké obsadenie taktiež nezaostáva. Do jednej z úloh je zvažovaná hviezda série Twilight, Kristen Stewart. Tej sa viac-menej podarilo vymaniť z ošiaľu, ktorý pred niekoľkými rokmi zažívala práve vďaka úlohe Belly vo filmovom spracovaní románu spisovateľky Stephanie Meyer. Vidieť sme ju mohli napríklad aj v životopisnej dráme The Runaways, kde stvárnila rockerku Joan Jett, či v adaptácii príbehu o Snehulienke s názvom Snehulienka a lovec po boku Chrisa Hemswortha (Thor, Avengers). 

Podľa viacerých zdrojov by sa ku Kristen mala pridať aj herečka Lupita Nyong'o, držiteľka Oscara za úlohu v snímke 12 rokov otrokom. Snímka bude mať celosvetovú premiéru 7. júna (červen) 2019. Otázkou stále zostáva, ktorá zo žien Hollywoodu doplní anjelskú trojicu. Ste zvedaví na nové spracovanie príbehu troch špióniek alebo očakávate rovnaké sklamanie, ako pri prvých dvoch filmoch?


Kristen Stewart sa možno stane tajnou agentkou. Štúdio Sony ju chce obsadiť do rebootu Charlieho anjelov
Zdroj: Universal
Domov
Zdieľať
Diskusia