Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. októbra 2017, 15:03
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

3. séria hororového, ale zábavného krváku Ash vs Evil Dead sa predstavuje novými obrázkami

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ash a jeho motorová píla dorazia začiatkom budúceho roka.

Tretia séria obľúbeného seriálu Ash vs Evil Dead je ešte síce pomerne ďaleko, šťastlivci na Comic Cone v New Yorku si však už mohli vychutnať kompletnú prvú epizódu. My ostatní si budeme musieť počkať do premiéry, ale spoločnosť Starz nám ako malú náplasť ponúka niekoľko nových obrázkov.

Seriál nadväzuje na úspešnú hororovú sériu Sama Raimiho Evil Dead. Do hlavnej úlohy sa opäť vrátil Bruce Campbell ako Ash, ktorého úlohou je zachrániť svet pred zlom a temnotou. Okrem neho uvidíme aj Lucy Lawless ako Ruby, nevypočítaľenú nepriateľku a občasnú spojenkyňu, Raya Santiaga v úlohe Pabla Simon Bolivara, Ashovo sidekicka a Danu De Lorenzo ako Kelly Maxwell. Tretia séria by nám tiež mala predstaviť Ashovu dlho stratenú dcéru Brandy Barr, ktorú si zahrá Arielle Carver-O'Neill. Dočkať by sme sa jej mali 25. februára (únor) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia