Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2017, 15:58
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Thor zostavuje tím proti Hele a po dlhšej odmlke sa do ukážky vracia aj Doctor Strange. Ragnarok by mal byť navyše najdlhším Thorovým filmom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Podľa pôvodných správ to bolo iba 90-100 minút. Najnovšie informácie však hovoria o tom, že stopáž snímky nakoniec presiahne celé dve hodiny.

Očakávaná komiksovka Thor: Ragnarok už pomaličky klope na dvere kinosál a my sa dnes môžeme pokochať ďalšou novou ukážkou s niekoľkými doposiaľ nevidenými zábermi. Televízny spot tentokrát nesie názov Destiny a pripomína nám zloženie tímu, ktorý sa postaví proti mocnej záporáčke Hele. Navyše, po dlhšej odmlke sa opäť raz prihlásil o slovo aj samotný Doctor Strange. No a aby toho náhodou nebolo málo, podľa najnovších informácií by mala stopáž dosiahnuť až 130 minút a 21 sekúnd (pôvodne to bolo iba 90-100 minút), čo znamená, že pôjde o najdlhší Thorov film. Pre úplnosť už iba dodáme, že premiéra snímky Thor: Ragnarok je naplánovaná na 2. novembra/listopad (v Čechách už 26. októbra/října) 2017 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť všetko podstatné, vstúpte už klasicky do tohto vlákna. Zájdete do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia