Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. októbra 2017, 15:37
Čas čítania 0:00
Martin Švirik

Ďalší film zo sci-fi série TRON s Jaredom Letom je stále na pláne. Kedy sa ho asi približne dočkáme?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na ďalšie pokračovanie si ale budeme musieť pár rokov počkať.

Uvidíme vôbec niekedy ďalšie pokračovanie zo sci-fi série Tron? Jared Leto si myslí, že určite áno, len to nebude tak skoro. Pravdepodobne ho neuvidíme až do roku 2020, keďže Disney má svoj kalendár do konca desaťročia naplnený filmami od Marvelu a Star Wars. To ale neznamená, že s Tronom je definitívny koniec. Prvý film vyšiel už v roku 1982 ako pokus Disney speňažiť sci-fi horúčku, ktorú spustil úspešný Star Wars. Pokračovania sme sa dočkali až o 28 rokov neskôr. Nešlo ale o hit, v ktorý dúfali. To bolo ešte predtým, ako Disney dostalo do rúk Star Wars a odvtedy bola práve táto legendárna séria ich hlavnou prioritou.

V roku 2015 Disney zrušilo všetky plány na pokračovanie v príbehu z Tron: Legacy spolu s pôvodnými hercami. Namiesto toho sa sústredili na kompletný reboot série s Jaredom Letom. V tomto bode to ale zamrzlo. Jared Leto sa vyjadril následovne: „Je to pre mňa obrovský projekt a v jeho svete vidím veľký potenciál. Je v ňom veľa príbehov, ktoré sa dajú porozprávať. Som pripravený pomôcť oživiť tento film, ako len budem môcť. Diskutujeme o tom a chceme ho natočiť. Teraz je ale ešte príliš skoro.“ Aj keď režisér Tron: Legacy Joseph Kosinski už dávno presadzoval myšlienku tretieho pokračovania, nikdy nebol oficiálne zvolený ako režisér rebootu. Podľa jeho slov je TRON v kryospánku. Nie je mŕtvy. Je tam a čaká na svoj správny čas.

Ďalší film zo sci-fi série TRON s Jaredom Letom je stále na pláne. Kedy sa ho asi približne dočkáme?
Zdroj: Walt Disney Pictures

Domov
Zdieľať
Diskusia