Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2017, 20:03
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Geostorm je totálnym prepadákom a my sa ani nečudujeme. Prečo mala snímka problémy už na papieri?

FILMY A SERIÁLY KATASTROFICKÉ FILMY
Uložiť Uložené

Ďalší katastrofický mix všetkých prírodných katastrof nás veru príliš nenadchol.

Katastrofické Geostorm zavítalo aj do našich kín a budeme úprimní, ak povieme, že nikoho z nás veľmi nezaujalo. Snímka si za otvárací víkend v Amerike odniesla len 13 miliónov dolárov, čo nielen že nepokrylo 15-miliónové dotáčky, ale rovno zaradilo projekt medzi najväčšie prepadáky tohto roka. Geostorm má momentálne na konte okolo 67 miliónov dolárov celosvetovo, avšak nepomôže mu ani premietanie v Číne, ktoré ešte len nasleduje. Problém však siaha až do fázy produkcie. Od momentu, kedy počin dostal zelenú, ubehli tri roky a hovorí sa, že prvý zostrih bol nepozerateľný. 

Film strávil vo fáze postprodukcie 61 týždňov a tvorcom napokon pomohol až producent Jerry Bruckheimer, ktorý projekt upratal do poriadku. Rovnako tak nepomohol ani fakt, že USA v predošlých mesiacoch čelilo viacerým prírodným hazardom, a teda je pochopiteľné, že sa ľudia radšej obzerajú inam. A zrejme by ste mali aj vy. Vydajte sa cestou tých sofistikovanejších snímok a bežte radšej na mother!.


Domov
Zdieľať
Diskusia