Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2017, 14:30
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Deathstroke s Joeom Manganiellom dostane vlastný film. Natočí ho režisér šialene akčnej série The Raid

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Úvodné kolo rokovaní už údajne prebieha.

Komiksový záporák Deathstroke by sa mal objaviť v sólovke Batmana pod dohľadom Matta Reevesa. Podľa magazínu The Wrap však v štúdiu chystajú aj sólovku tohto známeho anti-hrdinu. Podľa dostupných informácií je v úvodnom kole rokovaní režisér Gareth Evans (V/H/S 2, The Raid 1, 2). Samotného Deathstrokea by si mal strihnúť Joe Manganiello. Ben Affleck, predstaviteľ Batmana, minulý rok na svojom twitterovom účte teasoval príchod Deathstrokea v malom videu.

Možno predpokladať (aj vzhľadom na fakt, že by vo Warner Bros. radi dali tejto postave vlastný film), že s Deathstrokeom majú tvorcovia ešte veľké plány. On sám sa na stránkach komiksu objavil v roku 1980. Ide o špičkového zabijaka, ktorý ovláda 90% svojho mozgu, oplýva supersilou, rýchlosťou a regeneratívnymi schopnosťami. Okrem toho je expertom na bojové umenia. Batman s ním teda bude mať veľa práce. Páči sa vám myšlienka Deathstrokeovej sólovky pod dohľadom Garetha Evansa?

Domov
Zdieľať
Diskusia