Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. novembra 2017, 2:14
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Môžeme sa tešiť na ďalšiu adaptáciu Stephena Kinga. Kultový román Cintorín zvierat totiž už má svojich režisérov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kingoviek nikdy nie je dosť!

Adaptácia Stephena Kinga It má momentálne na konte štýlových 666 miliónov, takže je jasné, že neostane len pri uchechtanom vraždiacom klaunovi. V pomerne dobrom svetle sa totiž uviedli aj netflixovské adaptácie Geraldova hra a 1922. Niet preto divu, že voľba padla na ďalšie Kingove overené majstrovské dielo - Pet Sematary (alebo ak chcete, Cintorín zvierat).

Projekt by rado priviedlo k životu Paramount Pictures a na režisérsky post si vyhliadlo Kevina Kolscha a Dennisa Widmyera. Tí majú na konte pomerne priaznivo prijatý horor Starry Eyes, mali by tiež napísať a zrežírovať sequel hororu Mama od Andyho Muschiettiho. Zdá sa však, že Pet Sematary dostane prednosť. Scenár napíšu Jeff Buhler (The Midnight Meat Train) a David Kajganich (A Bigger Splash).

Môžeme sa tešiť na ďalšiu adaptáciu Stephena Kinga. Kultový román Cintorín zvierat totiž už má svojich režisérov
Zdroj: Paramount Pictures

Knižná predloha prvýkrát vyšla v roku 1983 a svojho sfilmovania sa dočkala v roku 1989 pod dohľadom Mary Lambert. Tá sa k láke vrátila v neúspešnom sequeli Pet Sematary II v roku 1992. Príbeh rozpráva o rodine Creedovcov, ktorá sa presťahuje do malého mestečka v Maine. V ňom sa nachádza aj záhadný cintorín zvierat postavený na starom indiánskom cintoríne. Pochované mŕtvoly sa teda za istých okolností z tohto miesta môžu vrátiť... Patríte k fanúšikom knižnej predlohy či pôvodného filmu? Myslíte, že je látka v dobrých rukách?

Domov
Zdieľať
Diskusia