Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2017, 15:57
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Nové stvárnenie Levieho kráľa predstavuje svoj kompletný casting. Hlavné úlohy nahovoria Donald Glover, Beyoncé či Seth Rogen

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na novej verzii budú pracovať samé zvučné mená.

Už je vám asi známe, že spoločnosti Disney už dôkladne pracujú na ďalších hraných adaptáciách svojich známych animákov. Popoluška či Kráska a zviera tak rozhodne nebudú jediné. Voľba padla aj na slávneho Levieho kráľa. Ten by však logicky nemal byť hraný, ale kompletne CGI. K dispozícii už máme aj kompletný zoznam hercov, ktorí stvárnia jednotlivé postavy.

Ako Simba sa predstaví Donald Glover a speváčka Beyoncé nahovorí Nalu. James Earl Jones si zopakuje svoju rolu Mufasu, záporáka Scara si strihne Chiwetel Ejiofor. V ďalších úlohách sa predstavia aj John Oliver, Eric André či Seth Rogen. Pokiaľ vás zaujímajú aj ďalšie postavy, odkazujeme vás na obrázok nižšie. Réžie novej verzie sa chopí Jon Favreau (Kniha džungle). Premiéry by sme sa mali dočkať v 19. júla (červenec) 2019. Čo hovoríte na casting? Tešíte sa na nové stvárnenie Levieho kráľa?

Domov
Zdieľať
Diskusia