Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2017 o 14:36
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

V druhej sérii American Crime Story sa pozrieme na zavraždenie módneho návrhára Gianniho Versaceho. Debutový teaser nás láka svojím vizuálom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Sledovali ste prvú sériu s podtitulom The People v. O.J. Simpson? Zaujala vás? V tom prípade by ste mali dať šancu aj druhej sezóne s názvom The Assassination of Gianni Versace.

Prvá séria The People v. O.J. Simpson bola nominovaná na 22 cien Emmy (z toho deväťkrát zvíťazila), odniesla si tiež dva Zlaté glóbusy a množstvo ďalších ocenení. V hlavnej role sme mohli vidieť oscarového Cuba Gooding Jr., no taktiež nás v seriáli svojou prítomnosťou potešil aj John Travolta, David Schwimmer, Sarah Paulsonová a ďalší. Prvá fotografia z druhej série, ktorú sme vám priniesli v našom minulom článku, bola spravená vo vile Casa Casuarina, kde Gianni Versace žil so svojím dlhoročným partnem Antoniom D'Amicom a kde Versaceho v konečnom dôsledku aj zavraždili.

Za jeho smrťou z roku 1997 stál sériový vrah Andrew Cunanan, ktorý okrem neho pripravil o život aj ďalších štyroch ľudí. V očakávanom The Assassination of Gianni Versace si zahrá oscarová Penélope Cruz, ktorá sa ukáže s postavou Gianniho sestry. Samotného návrhára stvárni Edgar Ramírez a v seriáli sa objaví aj Ricky Martin v role Versaceho partnera Antonia D'Amica. Seriál by sa k nám mal dostať začiatkom roku 2018. Čo na neho zatiaľ vravíte? A ako na vás pôsobí prvý teaser trailer?

Domov
Zdieľať
Diskusia