Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2017 o 17:53
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Tragicky zosnulý Anton Yelchin sa v jednom zo svojich posledných filmov predstavuje ako outsider, ktorý sa zamiluje do francúzskej študentky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dorazil trailer na snímku Porto, jeden z posledných filmov talentovaného Antona Yelchina.

Jake (Anton Yelchin) a Mati (Lucie Lucas) sú dvaja outsideri žijúci v portugalskom meste Porto, kde sa raz náhodne zoznámia. Film je kolekciou obrazových fragmentov a ich spoločných momentov, na ktoré postavy spomínajú o mnoho rokov neskôr. Obom sa zdá, že keď boli spolu, zdieľali medzi sebou niečo výnimočné.

Zaujímavo vyzerajúcu nezávislú drámu Porto nakrútil Gabe Klinger a okrem ústrednej dvojice Yelchin-Lucas v snímke uvidíme aj Paula Calatrého, Florie Auclerc-Vialens či Dianu de Sousa. Ide tiež o jeden z posledných filmov tragicky zosnulého Antona Yelchina. Pod Portom je ako výkonný producent podpísaný Jim Jarmusch a sprevádzajú ho pozitívne festivalové ohlasy. Milovníci nezávislej kinematografie by tak tomuto kúsku určite mali venovať pozornosť. Do americkej distribúcie sa dostane ešte počas tejto jesene.

 

Tragicky zosnulý Anton Yelchin sa v jednom zo svojich posledných filmov predstavuje ako outsider, ktorý sa zamiluje do francúzskej študentky
Zdroj: Kino Lorber
Domov
Zdieľať
Diskusia