Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2017, 21:09
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Optimus Prime, Megatron, Starscream a ďalší známi Transformeri sa prostredníctvom upútavky k 2. sérii animovaného seriálu vracajú do boja

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Okrem starých známych v seriáli povstanú k akcii aj obrovskí Transformeri - takzvaní Titáni.

Nájdu sa medzi našimi čitateľmi skalní fanúšikovia Transformerov? Ak patríte medzi nich, dozaista ste už počuli o animovanom rovnomennom projekte, ktorého prvého séria niesla názov Combiner Wars. V druhej sérii s podtitulom Titans Return budeme znova počuť hlasy hercov a ich jednotlivých postáv, ako napríklad Abby Trott (Windblade), Jason Marnocha (Megatron), Frank Todaro (Starscream), Lana McKissack (Mistress of Flame) či DashieGames (Menasor), no taktiež aj "nováčikov", a to konkrétne Matthewa "MatPat" Patricka (Computron) a Roba Dykea (Devastator). 

S príchodom ďalšej série budú prebudení obrovskí Transformeri, ktorým sa hovorí Titáni, a so sebou, ako inak, prinesú veľké problémy. Tvorcovia seriálu navyše zdôrazňujú, že novú sériu neprežijú niektorí hlavní hrdinovia. Debutovú sériu Combiner Wars prostredníctvom rôznych digitálnych platforiem celosvetovo zhliadlo približne 125 miliónov divákov. Patrili ste medzi nich? A čo vravíte na upútavku k Transformers: Titans Return?

Domov
Zdieľať
Diskusia