Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2017, 22:05
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Apple predstavuje svoj prvý seriál. Zahrajú si v ňom Reese Witherspoon či Jennifer Aniston

FILMY A SERIÁLY APPLE JENNIFER ANISTON
Uložiť Uložené

Spoločnosť vstupuje do sveta filmov a seriálov. Čo pripravuje?

Apple vstupuje do sveta kinematografie a počas úvodu svojho pôsobenia plánuje priniesť divákom viacero projektov. Jabĺčko bude konkurovať hneď viacerým štúdiam a spoločnostiam, a preto sa do svojho rozjazdu rozhodlo investovať jednu miliardu dolárov, ktoré budú putovať do televízie a snáď aj kín. Dnes môžeme pokojne prehlásiť, že vieme, o čom bude ich prvý počin.

Spoločnosť pripravuje seriál s herečkami, ako Reese Witherspoon (Wild) a Jennifer Aniston (Friends), ktoré by sme mali vidieť v hlavných úlohách. Podľa informácií bude pozostávať z dvoch sérií po desať epizód. Príbeh sa má venovať rannému vysielaniu v televízii a je založený na konflikte medzi programami Top of the Morning a Good Morning America. Zatiaľ nevieme povedať, aký prístup zvolí Apple, no sme zvedaví, ako sa s daným námetom popasuje.

Apple predstavuje svoj prvý seriál. Zahrajú si v ňom Reese Witherspoon či Jennifer Aniston
Zdroj: Warner Bros. Television Distribution
Domov
Zdieľať
Diskusia