Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. novembra 2017, 14:31
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Od hraného Pinocchia odstupuje režisér Skyfall či Americkej krásy, Sam Mendes. Pustí sa teraz do ďalšieho Bonda?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po odchode Sama Mendesa od projektu sa naskytá pálčivá otázka.

Vzhľadom na tohtoročnú úspešnú snímku Kráska a zviera a jej enormný zárobok niet najmenších pochýb, že hrané verzie klasických animovaných rozprávok sú pre Disney zlatou baňou. Z ich doposiaľ natočených projektov ste mohli vidieť napríklad Alice in Wonderland, Maleficent, The Jungle Book či Cinderella. Najbližšie sa dočkáme filmov, ako Christopher Robin, Dumbo, Aladdin a The Lion King. Pinocchio samozrejme patrí medzi nich, ale našťastie sa nachádza iba v počiatočných fázach, a tak ho odstúpenie režiséra Sama Mendesa určite príliš nezasiahne. 

Zatiaľ samozrejme nevieme, kto spomínaného Mendesa nahradí, ale naskytuje sa otázka, či by sa k projektu nemohol vrátiť samotný Guillermo del Toro? Ten mal v pláne z Pinocchia spraviť temnejšiu verziu založenú na románe The Adventures of Pinocchio od Carla Collodiho z roku 1883. Časovo sme sa mali pozrieť do obdobia talianskeho fašizmu, no s tou kontroverznou myšlienkou nebolo žiadne štúdio stotožnené.

Taktiež by nás však zaujímalo, kam povedú ďalej Mendesove kroky. Sám síce prehlásil, že nového Bonda režírovať nebude, no dané miesto je momentálne neobsadené. Mohol by ešte zmeniť názor? A boli by ste za? Alebo si na režisérskom poste prajete kohosi iného? Na záver si ale pripomeňme, že pripravovaný hraný Pinocchio od Disney nemá nič spoločné s tým, za ktorým stojí Warner Bros. V ňom by si mal postavu Pinocchiovho stvoriteľa Gepetta zahrať populárny Robert Downey Jr.

Od hraného Pinocchia odstupuje režisér Skyfall či Americkej krásy, Sam Mendes. Pustí sa teraz do ďalšieho Bonda?
Zdroj: Walt Disney Productions
Domov
Zdieľať
Diskusia