Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2017, 10:36
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

James Franco pri natáčaní snímky The Disaster Artist urobil remake mnohých scén z The Room. Celkovo 30 minút sa objaví ako bonus na DVD

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Franco sa do úlohy Tommyho Wiseaua vžil naozaj naplno. Jeho verziu pamätných scén z legendárneho najhoršieho filmu všetkých čias si fanúšikovia budú môcť vychutnať samostatne.

The Disaster Artist od Jamesa Franca vtrhne do amerických kín už začiatkom decembra, takže je jasné, že tvorcovia sa momentálne snažia svoj film čo najviac propagovať. V bláznivom skutočnom príbehu si Franco zahrá režiséra a herca Tommyho Wiseaua. Ten v roku 2003 nakrútil nezabudnuteľnú snímku The Room, ktorá sa stala kultom. Nie však preto, lebo by bola dobrá, ale práve naopak.

The Room je považovaný za jeden z najhorších filmov kinematografie. Práve preto však ide o skvelú zábavu, ktorá sa stala kultom a má na svete tisíce fanúšikov (počíta sa medzi nich aj samotný Franco, ale aj Paul Rudd, Lizzy Caplan či Seth Rogen). The Disaster Artist nám predvedie ako celý tento šialený počin vznikal. Verte, že nakrúcanie bolo rovnako bláznivé ako výsledná snímka.

James Franco pri natáčaní snímky The Disaster Artist urobil remake mnohých scén z The Room. Celkovo 30 minút sa objaví ako bonus na DVD
Zdroj: A24/Warner Bros.

James Franco teraz medzi iným prezradil, že kompletne vo svojej réžii urobil remake mnohých pamätných scén z The Room záber po zábere. Celkovo takto prerobil dobrých 30 minút stopáže originálu! Takáto výživná porcia sa pravdaže v The Disaster Artist neobjaví, ale bude k dispozícii ako bonusový materiál pri uvedení filmu na Blu-ray/DVD. Už z dostupných ukážok je jasné, že Francovi sa podarilo zachytiť veľmi špecifický výzor a hlasový prejav Tommyho Wiseaua na jednotku.

James Franco pri natáčaní snímky The Disaster Artist urobil remake mnohých scén z The Room. Celkovo 30 minút sa objaví ako bonus na DVD
Zdroj: A24/Warner Bros.

Samotný The Disaster Artist má za sebou zatiaľ veľmi pozitívne prijatie na rôznych festivaloch a dokonca sa hovorí, že Franco by mohol ukoristiť aj nomináciu na Oscara za hlavnú rolu. V malej roličke sa vo filme objaví aj Tommy Wiseau. Ten sa už stihol vyjadriť, že je s Francovým dielom mimoriadne spokojný, konkrétne na 99%. Francovi vytkol nepravidelné osvetlenie a tvrdil, že pri scénach, kedy hlavní hrdinovia hrajú futbal, nebol Franco v dostatočnej forme.

V The Disaster Artist si zahrali aj Josh Hutcherson, Zac Efron, Seth Rogen, Dave Franco, Kate Upton, Ari Graynor, Jacki Weaver, Andrew Santino, Alison Brie a Sharon Stone. The Disaster Artist vstúpi do amerických kín 1. decembra (prosinec) 2017. Podľa Únie filmových distribútorov Slovenskej republiky by sme sa ho mali dokonca dočkať aj na Slovensku, konkrétne 15. februára (únor) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia