Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2017, 20:14
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Vždy jestvovala temná i svetlá strana Sily. Kto sa ale v The Last Jedi prikloní k tej či onej?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vystriedajú si Rey s Kylom Renom strany? Alebo zostanú pri svojich rolách dobrosrdečnej bojovníčky a mysľou rozpolteného zloducha?

Magazín Empire necelé dva týždne pred premiérou najnovšej časti epického Star Wars odhaľuje 4 nové fotografie, ktoré sa perfektne vynímajú na pozadí jeho časopisových obálok a jasne rozdeľujú temnú a svetlú stranu Sily. V plnej veľkosti si ich môžete prezrieť v našej nižšie priloženej galérii. Vychutnajte si však taktiež ďalších 60 fotografií, posledný televízny spot a spoločne s nami sa môžete pomaly ale isto pripravovať na 14. decembra (prosinec) 2017.

Mimochodom, máte svoju vlastnú teóriu na to, koho dcérou je Rey? A čo sa jej podarí nájsť spoločne s Lukeom v prvom chráme Jediov na planéte Ahch-To? A taktiež - vymení podľa vás niektorá z kľúčových postáv strany? Alebo všetci zostanú “pri svojom?“

Domov
Zdieľať
Diskusia