Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2017, 10:33
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Pikachuho v prvom hranom Pokémon filme Detective Pikachu nadabuje Ryan Reynolds

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Projekt pomaly naberá na obsadení.

Detective Pikachu bude vôbec prvým Pokémon projektom, ktorý bude mať hranú podobu a na Filmkulte ste si o ňom už mohli niečo prečítať. Pomerne nedávno bolo oznámené, že jednu z úloh si zahrá Justice Smith (Paper Towns), teraz však bola oznámené, že svojho herca našiel aj titulný žltý pokémon. Toho nahovorí Ryan Reynolds (Deadpool). Okrem neho uvidíme aj Kathryn Newton, ktorú si väčšina z nás pamätá najmä z výborného seriálu Big Little Lies.

Produkcia by sa mala rozbehnúť už v januári 2018, takže je pravdepodobné, že nás v najbližších dňoch čakajú ďalšie herecké oznámenia. Nebolo tajomstvom, že štúdio Legendary by chcelo, aby samotného Pikachuho nadaboval nejaký áčkový herec. Konkrétne sa uvažovalo o Dwaynovi "The Rock" Johnsonovi, Hughovi Jackmanovi, Ryanovi Reynoldsovi či Markovi Wahlbergovi. Šťastie sa napokon usmialo na Reynoldsa. Film bude vychádzať z rovnomennej videohry a jeho vznik umožnila najmä obrovská popularita hry Pokémon Go.

Domov
Zdieľať
Diskusia