Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2017 o 18:25
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Štýlová upútavka pre krvavý zombie horor láka na pôsobivý zážitok, ktorý inšpiráciu čerpá od kultového Georgea A. Romera

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Day of the Dead: Bloodline. Skutočne výstižný názov pre zombie horor, no nie?

Ak patríte medzi fanúšikov zombie hororov a zároveň ste však toho názoru, že v posledných rokoch z tohto sub-žánru nevyšlo príliš veľa dobrých kúskov, upútavka k Day of the Dead: Bloodline vám snáď napraví chúťky. O réžiu filmu sa postaral Héctor Hernández Vicens a scenár inšpirovaný postavami od Georgea A. Romera (legendárny Úsvit mŕtvych) napísali Mark Tonderai a Lars Jacobson.

Podľa dostupných informácií má ísť o remake snímky Day of the Dead (1985), v ktorej zombie ovládli Zem a malá skupina vedcov a vojakov, ukrývajúca sa v podzemnom bunkri, sa snaží nájsť proti tejto nákaze účinný liek. Vo filme uvidíte hercov, ako Sophie Skelton, Johnathon Schaech, Jeff Gum, Marcus Vanco či Mark Rhino Smith. Premiéra je plánovaná na 5. januára (leden) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia