Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2017, 14:17
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Suicide Squad 2 sa začne nakrúcať v októbri budúceho roka. Kedy sa dočkáme premiéry?

FILMY A SERIÁLY SUICIDE SQUAD 2
Uložiť Uložené

Banda záporákov sa vráti.

Warner Bros. a DC v posledných mesiacoch oznámili mnoho chystaných projektov (môžete si ich preklepnúť tu a tu). Či sa všetkých naozaj dočkáme je momentálne vo hviezdach, no minimálne pokračovanie záporáckej tímovky Suicide Squad určite uvidíme. Už vieme, že Davida Ayera na režisérskom poste vystrieda Gavin O'Connor (The Accountant). Zároveň sme mali informáciu, že nakrúcať by sa malo začať v marci (březen) 2018. Keďže má však Will Smith dosť nabitý diár a v tejto dobe bude nakrúcať Disneyho Aladdina, musel sa dátum posunúť.

Suicide Squad 2 sa začne nakrúcať v októbri budúceho roka. Kedy sa dočkáme premiéry?
Zdroj: Warner Bros.

Prvá klapka by teda po novom mala padnúť v októbri (říjen) 2018. Dátum premiéry nateraz nie je známy. Snímky by sme sa síce teoreticky mohli dočkať už v roku 2019, ale oveľa pravdepodobnejší je rok 2020. Warner Bros. sa totiž momentálne chystá nakrúcať Shazama, ktorý by mal doraziť v apríli (duben) 2019. Budúci rok sa bude tiež nakrúcať Wonder Woman 2, aby sa stihla premiéra v decembri (prosinec) 2019. Je nepravdepodobné, že by štúdio ešte chcelo do tohto roku strkať ďalšiu komiksovku, takže Suicide Squad 2 uvidíme pravdepodobne niekedy v prvej polovici roka 2020.

Domov
Zdieľať
Diskusia