Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2017, 14:29
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Dvaja starnúci priatelia sa v slovenskej road movie Martina Šulíka vydávajú na cestu po Slovensku, aby zistili pravdu o svojej minulosti

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nádejný projekt s oscarovým Jiřím Menzelom a Peterom Simonischekom sa predstavuje prvou ukážkou.

V novom filme Martina Šulíka s názvom Tlmočník budeme sledovať dvoch priateľov: asketického tlmočníka Aliho (Jiří Menzel) a bonvivána Georga (Peter Simonischek) so slabosťou pre alkohol a pekné ženy. Obaja sa vydávajú na cestu po celom Slovensku, aby sa dozvedeli pravdu o vlastnej minulosti.

Na svojej ceste samozrejme stretnú rôznych ľudí a zažijú aj pomerne bizarné situácie. Postupne sa pred nimi skladá obraz strednej Európy, ktorý niekde v hĺbke stále ukrýva nevyriešené konflikty. Scenár napísal Martin Šulík s pomocou Mareka Leščáka a okrem spomenutých hercov uvidíme aj Zuzanu Mauréry, Attilu Mokosa, Evu "Evelyn" Kramerovú či Annu Rakovskú. Peter Simonischek je držiteľom ceny Felix pre najlepšieho Európskeho herca  roku 2016 za komédiu Toni Erdmann. Premiéra je naplánovaná na 1. marca (březen) 2018. Ako sa vám páčil trailer?

Domov
Zdieľať
Diskusia