Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. decembra 2017 o 1:57
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Bývalá MMA zápasníčka si v post-apokalyptickom akčnom filme zahrá nebezpečnú lovkyňu odmien, ktorá ide po krku nemilosrdnému psancovi

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Scorched Earth pôsobí ako klasické nízkorozpočtové béčko, ale je pravda, že aj takéto snímky majú svoju pevnú divácku základňu. Patríte do nej aj vy?

Planéta Zem utrpela nespočetné množstvo škôd. Vzduch sa stal nebezpečným na dýchanie, voda toxickou a väčšina populácie vymrela. O niekoľko generácií neskôr sa ľudstvo pomaly začalo stavať na nohy. A do tohto časového obdobia sa pozrieme aj my. Attica Gage (Gina Carano) je lovkyňa odmien, pátrajúca po psancovi menom Elijah Jackson. Gage sa infiltruje do Jacksonovho gangu a všetko ide podľa plánu, teda až do chvíle, kedy spoznáva otrokyňu, ktorá jej pripomenie jej mŕtvu sestru. Lovkyňa odmien v krátkom čase zisťuje, že život ponúka viac než len zápas o prežitie. 

Vo filme si okrem MMA zápasníčky a fitness modelky Giny Carano zahrajú aj herci, ako John Hannah, Stephanie Bennett, Alisha Newton, Ryan Robbins, Nathan Mitchell či Patrcik GIlmore. Dátum premiéry Scorched Earth je zatiaľ neznámy. Patríte medzi milovníkov béčkových či post-apokalyptických filmov? A ako sa vám pozdáva trailer? 


Domov
Zdieľať
Diskusia