Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2018 o 13:03
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Klasický slasher kombinujúci výrazné psychedelické prvky pôsobí svojimi ukážkami skutočne šialene. Máte na podobný horor žalúdok?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Verme, že sa podobným bláznom nedostaneme nikdy pod ruky.

V priebehu jednej noci sa môžu stať mimoriadne desivé veci. Žijete si normálnym životom a očakávate, že večer budete zaspávať presne tam, kde ste spali aj včera a práve na tom istom mieste sa aj s pocitom vítania nového dňa prebudíte, však? Hororová snímka Psychopaths útočí na istoty ľudí, ktorých prepadnú maniakálni nasledovníci sériového vraha. Či sa dočkáme žánrového prelomu? Asi len ťažko. Ale svojich fanúšikov si podobný projekt môže dozaista nájsť.

Vychutnajte si dvojicu ukážok, po ktorých nasleduje plnohodnotný trailer. Film režíroval Mickey Keating a premiéru si Psychopaths v USA odbili už 1. decembra (prosinec) 2017, pričom DVD edícia vyšla začiatkom roku 2018. Na Slovensku ide ale o pomerne neznámu snímku. Zaujala vás? Alebo máte podobných vrahov s maskami už jednoducho po krk?

Domov
Zdieľať
Diskusia