Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. januára 2018, 11:22
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Deadpool bude v kinách konkurovať Avengers: Infinity War a sólovke Han Sola. New Mutants ale uvidíme až o rok neskôr

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Veselé a zároveň veľmi smutné správy zo štúdií Fox a Disney.

Že sa už neviete dočkať dvojky Deadpoola? V tom prípade pre vás máme dobrú správu. Uvidíme ho o dva týždne skôr, ako sa plánovalo, a teda 18. mája 2017. Zmenu len pred nedávnom oznámilo štúdio Fox, ktoré Reynoldsovi a spol. verí natoľko, že ich posúva na dátum len dva týždne po Avenger: Infinity War! Premiérovať 14 dní po najväčšom blockbusteri roku nie je veľmi priaznivé, na druhej strane, Deadpool môže prekvapiť a Foxovia pravdepodobne plánujú ďalšiu veľkolepú reklamnú kampaň. Tak či onak, vzhľadom na odkúpenie Foxu štúdiom Disney by sa takéto veci stávať nemali. Jednak sa môžu krátiť tržby Avengers, čo je už vlastne prakticky isté, jednak to uškodí už tak na zemi zbitej sólovke Han Sola. Tá sa do kín dostane 25. mája a príchod Deadpoola je už posledným klincom do rakvy, keďže snímku čakajú okrem iného aj ďalšie pretáčky. 

Buď sú už v Disney dávno rozhodnutí o tom, že Solo pôjde jednoducho do kín neskôr (a pokojne aj na tie Vianoce), alebo sa niekto vo Foxe rozhodol, že Disneymu ešte pekne zavarí, kým to ide. Že bude mať skorší príchod Deadpoola negatívny dopad na tržby Avengers je totiž stopercentné. 

A máme tu aj ďalšie smutné správy. O odchode Gora Verbinskeho od sólovky Gambita vás budeme informovať v samostatnom článku, no vedzte, že očakávaná hororová mutantská jazda menom New Mutants sa odkladá... o neuveriteľných 10 mesiacov! Šušká sa o všeličom, no prevyšujú špekulácie, že Fox nevie, ako má snímku obecenstvu predať. Problém má byť s filmom samotným, ktorý nie je dostatočne strašidelný a reklamná kampaň na horor by veľmi nefungovala. Dôvody ale môžu byť aj úplne iné, či už ide o kvalitu-nekvalitu snímky alebo nedávne oznámenie filmového obchodu storočia. Tak či onak, New Mutants neuvidíme v apríli, ale až vo februári 2019

Deadpool bude v kinách konkurovať Avengers: Infinity War a sólovke Han Sola. New Mutants ale uvidíme až o rok neskôr
Zdroj: Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia