Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2018, 17:35
Čas čítania 0:00
Martin Švirik

HBO okrem Game of Thrones odkladá na rok 2019 aj pokračovania True Detective a Big Little Lies

FILMY A SERIÁLY BIG LITTLE LIES TRUE DETECTIVE
Uložiť Uložené

Rok 2019 bude pre HBO naozaj nabitý.

Začiatkom tohto roku sme vás informovali o tom, že na vyvrcholenie mega úspešného Game of Thrones si budeme musieť počkať až do roku 2019. Bohužiaľ to nie je jediný seriál, ktorý si svoj návrat pripravuje na ďalší rok. HBO totiž potvrdilo smutné správy, a teda, že návrat Big Little Lies a True Detective sa taktiež odkladá na 2019. Programový riaditeľ HBO Casey Bloys v rozhovore pre THR na otázku ohľadom návratu tretej série True Detective odpovedal rázne: „Nie. 2019.

Big Little Lies si tento rok úspešne odnieslo až 4 Zlaté Glóbusy. Čo sa ale týka druhej série a kedy ju uvidíme, sa Bloys opäť vyjadril skrátene: „Točiť začnú na jar. V roku 2018 to vysielať nebudeme.Jean-Marc Valléeho, ktorý zrežíroval celú prvú sériu, nahradí režisérka Andrea Arnold (American Honey). Poslednou vecou tak zostala myšlienka aj na tretiu sériu, ale odpoveď už taká optimistická nebola. Podľa Bloysa bolo malým zázrakom dať dokopy už druhú sériu kvôli náročnému časovému rozvrhu. Nakoniec je teda možné všetko a nám nezostáva nič iné, len čakať. 

HBO okrem Game of Thrones odkladá na rok 2019 aj pokračovania True Detective a Big Little Lies
Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia