Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2018 o 20:08
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Skupina neschopných policajtov sa chystá hliadkovať na hranici s Kanadou v bláznivej komédii Super Troopers 2

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pokračovanie komediálneho hitu dorazí do kín po 17 rokoch.

Komédia Super Troopers síce svojho času kriticky vyhorela, ale dokázala si získať početnú základňu fanúšikov. Neprekvapí preto, že sa do kín chystá druhý diel. Fanúšikovia si museli počkať dlhých 16 rokov, ale napokon sa ich obľúbení hrdinovia vrátia. Tentokrát má náš tím za úlohu hliadkovať na hranici USA a Kanady, čo sa samozrejme nezaobíde bez bláznivých a humorných situácií, vyplývajúcich najmä z odlišných kultúr oboch krajín.

Do hlavných úloh sa vráti kompletná zostava hercov: Jay Chandrasekhar, Paul Soter, Steve Lemme, Erik Stolhanske, Kevin Heffernan, Marisa Coughlan a Brian Cox. O réžiu sa postaral opäť Jay Chandrasekhar. Tvorcovia svoju snímku financovali prostredníctvom crowdfundingu a z traileru sa zdá, že tí, čo si túto päticu policajtov obľúbili, budú spokojní aj tentokrát. Do amerických kín snímka dorazí 20. apríla (duben) 2018.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia