Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. januára 2018, 13:34
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Šialená partia kamarátov sa v krimi komédii Game Night ocitne v bláznivom víre násilia, vrážd a neistoty. Čo všetko je vlastne súčasťou hry?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pravidelné stretnutia v kruhu priateľov a spoločenských hier sa jedného večera poriadne vymknú spod kontroly. Navnadili vás najnovšie ukážky na návštevu kina?

Na zaujímavý mix akčnej krimi komédie s názvom Game Night ste u nás mohli naposledy naraziť pomerne nedávno, a to konkrétne v našom zozname 15 málo medializovaných filmov. Čo sa samotného príbehu týka, ten sa bude točiť okolo Maxa (Jason Bateman) a Annie (Rachel McAdams), ktorí sa spoločne s partiou priateľov pravidelne stretávajú a hrajú spoločenské hry.

Všetko sa však zmení, keď sa Maxov charizmatický brat Brooks (Kyle Chandler) rozhodne naaranžovať tajomnú párty s vraždou, falošnými násilníkmi aj federálnymi agentmi. Brooks bude totiž unesený a všetci hráči postupne zistia, že niečo jednoducho nie je v poriadku. Začnú tak strácať istotu a fikcia sa začne rýchlo prekrývať s realitou. Čo všetko je vlastne súčasťou hry?

To zistíme už 22. februára (únor) 2018, kedy sa Game Night dostane aj k nám. Kým sa však dočkáme ďalšieho plnohdnotného traileru, musí nám zatiaľ stačiť aspoň najnovšia dvojica krátkych a zábavných televíznych spotov.

Okrem vyššie spomínaných hercov si zahrá napríklad aj Billy Magnussen, Sharon Horgan, Lamorne Morris, Kylie Bunbury, Jesse Plemons, Chelsea Pereti, Danny Huston či Michael C. Hall, no a pokiaľ sa chcete o snímke dozvedieť viac, klikajte sem.

Šialená partia kamarátov sa v krimi komédii Game Night ocitne v bláznivom víre násilia, vrážd a neistoty. Čo všetko je vlastne súčasťou hry?
Zdroj: Warner Bros. Pictures/New Line
Domov
Zdieľať
Diskusia