Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. februára 2018 o 9:08
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák Jakub Paulík

Prvý trailer pre Rodinku úžasných 2 je konečne tu! Z pána Úžasňáka sa v ňom stáva otecko na materskej a Elastička zachraňuje svet

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dosiahne druhá časť na kvality jednotky? V to pevne dúfame.

Tak to tu máme, aj keď je pravda, že nejde o plnohodnotný trailer. Dĺžka odpovedá trailerovému formátu, obsahovo však ide skôr o teaser. Nie je to isté, ale zdá sa, že Rodinka úžasných porazila podkopávačov niekde v prvej polhodine. Následne sa ukáže človek, ktorý chce Elastičke prinavrátiť slávu, a tá sa nenechá dvakrát prosiť. 

Po polovici života strávenom staraním sa o rodinu si chce znova plniť sny, a tak sa na materskú dáva pán Úžasňák, a teda Bob. Ako však vo videu môžeme vidieť, veľmi to nezvláda. Jack-Jack je totiž nezvládateľný a získava obrovské množstvo schopností. Nepochybne sa vo filme skrýva ešte viac, no my dúfame, že Pixar si niečo schová aj ako prekvapenie. 

Dovtedy to vyzerá na neuveriteľne zábavnú rodinnú komédiu s milovanými postavami. Aké máte z doteraz zverejnených záberov dojmy vy? Zájdete do kina?


Milovníci animovaných filmov a komiksových superhrdinov si v priebehu tohtoročného leta prídu dozaista na svoje. Rodinka úžasných bola svojho času obrovským hitom a i keď sme si na jej druhú časť museli nejaký ten piatok počkať, zdá sa, že čakanie sa rozhodne vyplatilo.

Oficiálne túto vetu budeme môcť síce prehlásiť až po 2. auguste (srpen) 2018, kedy do našich kín snímka zavíta. Zvyšok sveta bude môcť film vidieť už v júni, no my dúfame, že distribútori v Česku a na Slovensku ešte dátumy premiér zmenia.

Oficiálna synopsa k Incredibles 2 znie nasledujúco: Všetkými obľúbená rodinka superhrdinov je späť - tentokrát sa však v centre pozornosti nachádza Helen (Holly Hunter), zatiaľ čo Bob (Craig T. Nelson) zostáva doma s Violet (Sarah Vowell) a Dashom (Huck Milner), ktorým pomáha zvládať každodenné nástrahy "normálneho" života. 

Pre všetkých ide o ťažkú zmenu a ešte ťažšou ju robí fakt, že si nikto z rodiny neuvedomuje vzrastajúce superschopnosti malého Jack-Jacka. Keď sa ale objaví nový zloduch, plánujúci geniálne, no nebezpečné sprisahanie, rodina a Frozen (Samuel L. Jackson) musia nájsť spôsob, ako sa dať opätovne dokopy - čo sa ľahko povie, no ťažšie vykoná, i keď sú všetci doslova úžasní."

Inšpiráciu k tvorbe ústredného dejstva čerpali filmári zo svojich vlastných životov. Rodinka úžasných síce predstavuje superhrdinskú partiu bojovníkov za spravodlivosť, ale vo svojej podstate ide stále o obyčajných príslušníkov rodiny, ktorí spoločne zažívajú rôzne kritické situácie, aké zo života pozná aj ktorýkoľvek člen štábu.


Prvý trailer pre Rodinku úžasných 2 je konečne tu! Z pána Úžasňáka sa v ňom stáva otecko na materskej a Elastička zachraňuje svet
Zdroj: Disney

V pokračovaní by sme mali byť znova poctení prítomnosťou starých známych, ako Bob/Mr. Incredible (Craig T. Nelson), Helen Parr/Elastigirl (Holly Hunter), Violet Parr (Sarah Vowell), Dash Parr (jeho hlas miesto Spencera Foxa vystrieda Huck Milner), Frozone (Samuel L. Jackson), Edna Mode (Brad Bird) či záporák the Underminer (John Ratzenberger).

Okrem nich nás ale čakajú nové postavy, ktoré nadabujú známi herci z populárneho seriálu Breaking Bad, ako Bob Odenkirk (postava Saula Goodmana) a Jonathan Banks (Mike Ehrmantraut). Ďalej budeme počuť hlasy Chaterine Keener (The 40-Year-Old Virgin), Sophie Bush (The Hitcher) či Isabelly Rossellini (Keyhole).


Podľa dostupných informácií by sme sa z časového hľadiska od prvej časti nemali posunúť príliš ďaleko. Dvojka by mala nasledovať len niekoľko sekúnd po závere prvej časti, takže pred premiérou Rodinky úžasných 2 si jednotka určite zaslúži jedno repete, čo poviete?

O réžiu sa opätovne postará Brad Bird (The Iron Giant, Ratatouille, Mission: Impossible - Ghost Protocol) a pokiaľ pôjde vo svojich overených šľapajách, pričom miestami pridá niektoré doposiaľ neokúsené ingrediencie, veríme, že s výsledkom bude každý z nás nadmieru spokojní. Ako sme už spomínali vyššie, premiéra druhej časti Rodinky úžasných je plánovaná na 2. augusta (srpen) 2018. Tešíte sa?


Prvý trailer pre Rodinku úžasných 2 je konečne tu! Z pána Úžasňáka sa v ňom stáva otecko na materskej a Elastička zachraňuje svet
Zdroj: Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia