Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2018, 15:40
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Han Solo nás v plnohodnotnom predĺženom traileri baví ďalšou hviezdnou akciou, v ktorej nebudú chýbať ani gigantické mimozemské monštrá

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zdá sa, že Han Solo za svoju dlhú pašerácku kariéru nemal problém len s Jabba Huttom, Impériom či nájomnými lovcami. Jeho legendárna loď Millennium Falcon čelila v boji aj väčším hrozbám.

Super Bowl okrem športu už tradične prináša veľké množstvo televíznych spotov a trailerov, ktoré tešia fanúšikov nielen v Amerike, ale aj v našich končinách. V dnešných nočných hodinách sme sa napríklad konečne dočkali prvého vizuálne strhujúceho náhľadu na pripravovaný spin-off s Han Solom. Disney chce však pravdepodobne naše dlhé čakanie odmeniť rovno dvojitou porciou radosti, a preto o niekoľko hodín na to prichádza s plnohodnotným trailerom.

V pripravovanej snímke sa stretneme s mladou verziou známych podfukárov a pašerákov Landa Calrissiana, Han Sola a jeho verného Chewbaccu, no okrem nich nás čaká aj množstvo doposiaľ nepoznaných postáv. Musíme povedať, že napriek predošlým nepríjemne znejúcim zvestiam nás Solo: A Star Wars Story so svojimi prvými zábermi z filmu vcelku potešil

Role Han Sola sa ujme Alden Ehrenreich (Hail, Caesar) a postavu Chewbaccu si zahrá Joonas Suotamo (Star Wars: Force Awakens). Na scéne sa ale objavia aj populárne tváre, ako Woody Harrelson (Zombieland) s postavou Hanovho mentora Becketta, Emilia Clarke (Game of Thrones) ako záhadná Qi'Ra, Donald Glover (Atlanta) alias Lando Calrissian či Paul Bettany (Avengers), šef kriminálneho podsvetia Dryden Vos. Slovenskí a českí diváci sa premiéry dočkajú 24. mája (květen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia