Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. februára 2018, 8:25
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

2. séria komiksového Legion dorazí už v apríli! Navyše pre vás máme aj dva skvelé plagáty pre Tomb Raider

FILMY A SERIÁLY LEGION
Uložiť Uložené

Zdá sa, že v apríli štartuje hneď niekoľko obrovských seriálov.

Legion bol skvelým seriálovým komiksom a slušným prekvapením. Nikto nečakal, že nám až tak zamotá hlavy. Nikto ani nečakal, že si jednotlivé postavy až tak obľúbime a nikto rozhodne nečakal, že to môže byť väčšie ako obyčajný dramatický seriál.

Prvá séria však v sebe mala náznaky práve toho "väčšieho". Tvorcovia na čele s Noahom Hawleym (seriál Fargo) majú určite väčšie ambície a my dúfame, že niečo z nich uvidíme aj v druhej sérii Legiona. Tá dorazí už v apríli (duben), kedy okrem iného začínajú aj druhé série pre Westworld či Handmaid’s Tale.

Aby sme ale boli konkrétnejší, prvá epizóda 2. série Legiona štartuje už 3. apríla.

O 2. sérii Legiona toho veľa nevieme. Musíte sa uspokojiť s tým, že mutanti sa spoja s Clarkom, záporákom z predošlých udalostí, ktorý pracuje pre Divíziu 3 (po súboji v plavárni a oslobodení Davida mu ostala obhorená tvár). Farok je totiž na úteku v novom tele a niekto Davida uniesol. 


Nižšie sa môžete pozrieť na prvé obrázky a taktiež na dva nové plagáty pre Tomb Raider s Aliciou Vikander ako bonus. 

Domov
Zdieľať
Diskusia