Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2018, 15:08
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Nedokázali ste si užiť Star Wars: The Last Jedi? Toto skvelé animované video plné vtipu a paródie vám to dozaista umožní

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tvorcovia zo známeho YouTube kanálu How It Should Have Ended sa svojím najnovším príspevkom skutočne predviedli a doručili jedno z najlepších videí.

Ako si určite spomínate, s premiérou očakávanej snímky Star Wars: The Last Jedi dorazili aj poriadne zmiešané názory divákov po celom svete.

Na jednej strane sa objavilo tvrdenie, že minuloročný príspevok do sveta Star Wars je nesmierne odvážnou a kvalitnou záležitosťou, no a podľa odporcov zasa išlo o snímku plnú zbytočností a hlúpych momentov. Dnes sa však kvalitami Epizódy VIII zaoberať nebudeme.

Nedokázali ste si užiť Star Wars: The Last Jedi? Toto skvelé animované video plné vtipu a paródie vám to dozaista umožní
Zdroj: YouTube/How It Should Have Ended/How Star Wars The Last Jedi Should Have Ended

Namiesto toto si posvietime na najnovšie video z dielne známeho YouTube kanálu How It Should Have Ended, ktorého tvorcovia vtipne parodujú filmové diela a poukazujú na ich chyby či nedostatky, pričom mnohé situácie menia podľa svojej vlastnej a častokrát aj logickejšej predstavy.

Nuž, v prípade The Last Jedi sa ale skutočne predviedli a doručili jedno z najlepších videí. Koniec koncov, posúďte sami. V závere však pre istotu pripomenieme, že ukážka obsahuje spoilery.

Domov
Zdieľať
Diskusia