Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2018, 10:44
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Walking Dead odhalí svojho prvého, kompletne nahého zombie. Máme sa už teraz obávať jeho ohavného zjavu?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Práve toto nám v seriáli teda nechýbalo.

Pravdupovediac, množstvo divákov to s Walking Dead už pred niekoľkými sériami nadobro vzdalo. Nájdu sa však aj stálice (pravdepodobne medzi ne patríte aj vy, kedže čítate tieto vety), ktoré na svoj obľúbený seriál napriek množstvu negatív, jednoducho nedajú dopustiť. 

Málokoho z vás ale zrejme behom sledovania napadlo, že sme v seriáli doposiaľ nevideli kompletne nahého zombie toho či oného pohlavia. I keď, niečo na tejto úvahe predsa len bude.

To skutočne nikto nebol nakazený zombie vírusom bez akéhokoľvek kúska oblečenia? Túto otázku si očividne kládli aj samotní tvorcovia, pretože pre známe médium Entertainment Weekly prezradili, že v druhej polovici ôsmej série uvidíme pravé takéhoto jedného "krásavca" či "krásavicu". 

Takže, máme tu ďalší dôvod tešiť sa na štart nových dielov? Osobne si tým nie sme príliš istí, ale pokiaľ máte o sledovanie seriálu naďalej záujem, pripomíname vám, že nové diely na vás čakajú už od 25. februára (únor) 2018

Domov
Zdieľať
Diskusia