Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2018, 23:40
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Raňajky s Filmkultom: Jessica Chastain oficiálne rokuje o rolu Beverly v IT 2 a Lara Croft je smoliarka roka

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Aj dnes sa pozrieme na niekoľko osviežujúcich správ zo sveta pripravovaných filmov a seriálov.

V prvej časti našej novej rubriky Raňajky s Filmkultom sme vám v krátkosti zhrnuli niekoľko noviniek z posledných dní, z ktorých asi najviac vyčnievala správa o natáčaní pozoruhodne znejúcej snímky s oscarovým Morganom Freemanom. Ten sa nám pod réžiou Nicka Cassavetesa (The Other Woman, The Notebook) predstaví v role prefíkaného zločinca. A čo sme si pre vás prichystali dnes? 


IT 2

Vynikajúca adaptácia hororovej knižnej predlohy Stephena Kinga IT v minulom roku zožala prevažne kladnú kritiku. Spomínate si ešte na mladú Beverly Marsh, ktorú si zahrala vtedy len 15 ročná Sophia Lillis

Podľa správ magazínu Variety Jessica Chastain oficiálne rokuje s Warnerom o tom, že by si  jej dospelú verziu v druhej časti mohla zahrať práve ona. My by sme určite neboli proti. A čo vy? Premiéra je plánovaná na 6. septembra (září) 2019.

Raňajky s Filmkultom: Jessica Chastain oficiálne rokuje o rolu Beverly v IT 2 a Lara Croft je smoliarka roka
Zdroj: STXfilms

Tomb Raider

Nasledujúci videoklip pre blížiaci sa remake Tomb Raider v prvom rade dokazuje, že Lara Croft si zažije nespočetné množstvo nebezpečenstiev. V nich bude mať mnohokrát skutočne na mále, no predsa len s kúskom šťastia a akrobatického umu dokáže z každej jednej situácie akýmsi zázrakom vyviaznuť.

A v druhom rade treba povedať, že najnovší Tomb Raider bude so svojou náložou digitálne upravených scén viac podobný svojim herným predchodcom než skutočnej realite. Nezabudnite, premiéra nás čaká už 15. marca (březen) 2018.

Son of Shaft

Reboot drsnej akčnej snímky Shaft z roku 2000 v hlavnej úlohe so skvelým Samuel L. Jacksonom je už pomaly ale isto na ceste. Premiéra filmu je síce stanovená až na 14. júna (červen) 2019, no už teraz nám filmári odhaľujú prvý oficiálny fotozáber z natáčania. Na ňom sa vám predstavia tri generácie Shafta. Richard Roundtree, Samuel L. Jackson a Jessie Usher. 

Aquaman / Creed II

Dolph Lundgren sa k svojej postave kráľa Nereusa síce vyjadril, že je naozaj skvelý pocit byť kráľom, ale všetci dobre vieme, kto tu tomu celému skutočne šéfuje - Jasom Momoa alias Aquaman.

Okrem tejto dvojice statných chlapov v snímke počítame s Amber Heard (postava Aqumanovej ženy Mery), Willemom Dafoeom (Nuidis Vulko) či Nicole Kidman (Atlanna). Premiéra - 21. december (prosinec) 2018.

O svojom návrate k drsne pôsobiacemu boxerovi Ivanovi Dragovi (Rocky IV) Lundgren prezradil, že pôvodne o rolu nemal záujem. Kvalita scenára druhej časti Creeda ho ale v konečnom dôsledku presvedčila. Rusi sa vracajú na bojové pole!  A dorazia 21. novembra (listopad) 2018.

Raňajky s Filmkultom: Jessica Chastain oficiálne rokuje o rolu Beverly v IT 2 a Lara Croft je smoliarka roka
Zdroj: Warner Bros. Pictures

Star Wars: The Last Jedi

 

Filmári stojaci za najnovším dielom Hviezdnych vojen si pre nás pripravili 14 vystrihnutých scén a množstvo ďalších bonusov. Budete mať záujem o kúpenie DVD či Blu-ray edície? Pokiaľ váhate, táto lahodná upútavka vás snáď presvedčí. 

To je od nás pre dnes všetko. Ak chcete mať prehľad aj naďalej, sledujte náš facebook a hlavne web.

Domov
Zdieľať
Diskusia