Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2018, 12:26
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Seriál Legion vás v ukážke z druhej série presvedčí, že trpíte bludmi a nič okolo vás nie je skutočné. Dokonca ani prvá séria

FILMY A SERIÁLY LEGION
Uložiť Uložené

Očakávaná nádielka nových epizód dorazí už o necelé dva mesiace. Navnaďte sa na druhú sériu čerstvým promo videom, ktorému vládne herečka Aubrey Plaza.

Prvá séria X-Men seriálu Legion bola naozaj príjemným prekvapením. Talentovaný tvorca Noah Hawley nám naservíroval bizarný a vizuálne atraktívny výlet do šialenej mysle jedného z najmocnejších komiksových mutantov a vo finále odchádzal s prísľubom ďalších skvelých epizód.

Seriál Legion vás v ukážke z druhej série presvedčí, že trpíte bludmi a nič okolo vás nie je skutočné. Dokonca ani prvá séria
Zdroj: FX Networks

No a tie dorazia už o necelé dva mesiace. Čo sa však samotného príbehu druhej série týka, vieme len veľmi málo. Zatiaľ čo David (Dan Stevens) a Oliver (Jemaine Clement) sú stratení, zvyšok tímu sa bude musieť spojiť s bývalým nepriateľom Clarkom (Hamish Linklater) a s jeho dobre financovanou vládnou organizáciou menom Divízia III.

Navyše, Amahl Farouk (Navid Negahban) je na novej ceste k dosiahnutiu nekonečnej a svetovej moci. Rozhodne sa teda máme na čo tešiť, čo dokazuje aj nové promo video, ktorému vládne herečka Aubrey Plaza. Ukážka nám síce neodhalí takmer žiadne čerstvé zábery, dá nám však veľmi jasne najavo, že nič okolo nás nie je skutočné.

Zároveň sme ale ubezpečení, že to, čo bude nasledovať, je veľmi, veľmi reálne. Druhá séria Legion štartuje už 3. apríla (duben) 2018 a pre ďalšie informácie klikajte sem. Ako sa vám páčila prvá séria Legion? A tešíte sa už na tú nadchádzajúcu?

Domov
Zdieľať
Diskusia