Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2019, 6:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Pripravovaný Breaking Bad film s Jessem Pinkmanom si odbije premiéru na Netflixe

Pripravovaný Breaking Bad film s Jessem Pinkmanom si odbije premiéru na Netflixe
Zdroj: Fox Searchlight
FILMY A SERIÁLY NOMADLAND
Uložiť Uložené

Dnešné Raňajky sú opäť nabité množstvom noviniek nielen z Hollywoodu.

Aj dnes sa pozrieme na najnovšie správy zo sveta filmy a seriálu, ktoré sa nám nezmestili do samostatných článkov. Vitaj pri ďalších Raňajkách s Filmkultom.

Breaking Bad film bude mať premiéru na Netflixe

Podľa najnovších správ bude chystaný Breaking Bad film, ktorý napíše aj zrežíruje Vince Gilligan (seriály Breaking Bad, Better Call Saul) premiérovať na obrazovkách stanice AMC a streamovacej spoločnosti Netflix, pričom o čosi skôr si ho diváci užijú práve na druhej menovanej platforme.

O príbehu však stále nevieme prakticky nič. Snáď len toľko, že by mal sledovať útek uneseného muža a jeho pátranie po slobode. V snímke by sa mal podľa zahraničných zdrojov určite objaviť Aaron Paul v úlohe Jesseho. Účasť Bryana Cranstona je zatiaľ otázna.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Sony Pictures Television

Yondu z Guardians of the Galaxy si zahral v 3. sérii True Detective

Ak sleduješ momentálne prebiehajúcu 3. sériu True Detective a videl si aj v poradí 6. epizódu, tak si určite zaregistroval aj meno Hoyta, teda záhadného boháča a majiteľa Hoyt Foods. Čo si však možno už nepostrehol, bolo, že túto postavu stvárnil herec Michael Rooker, ktorý sa ako Hoyt objavil na jednej fotke.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Marvel Studios

Z Black Panthera sa stane veterán z Vietnamu

Chadwick Boseman si zahrá hlavnú úlohu v pripravovanom filme Da 5 Bloods, ktorý pre Netflix natočí režisér Spike Lee (BlacKkKklansman). Príbeh tejto drámy sa bude sústrediť na veteránov z vojny vo Vietname vojny, ktorí sa vrátia späť do džungle, aby našli svoju stratenú nevinnosť.

O scenár sa postarajú Danny Bilson (The Rocketeer), Paul DeMeo (videohry Metro: Last Light, Darksiders II) a Matthew Billingsly (asistoval pri filmoch The Good Thief, White Oleander), no a okrem Bosemana si zahrá aj Delroy Lindo.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Marvel Studios

Oscarová herečka z pecky Tri billboardy kúsok za Ebbingom sa stane kočovníčkou

Spoločnosť Fox Searchlight zverejnila prvé obrázky z filmu Nomadland. Hlavnú postavu šesťdesiatničky Fern tu stvárni oscarová Frances McDormand, ktorá počas veľkého hospodárskeho poklesu prišla o všetko. Vydá sa teda na americký západ, aby žila ako moderný kočovník. Režíruje Chloé Zhao (The Rider) a ďalej si zahrajú aj Linda May či Charlene Swankie.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Fox Searchlight
Raňajky
Raňajky Zdroj: Fox Searchlight

Pokračovanie Cesty do Ameriky s Eddiem Murphym má dátum premiéry

Chystaná komédia Coming To America 2 si svoju premiéru odbije 7. augusta (srpen) 2020. Snímku zrežíruje Craig Brewer (Footloose, Black Snake Moan) a scenár z pera Barryho Blausteina a Davida Sheffielda (obaja Coming to America, Police Academy 2: Their First Assignment) nedávno prevzala Kenya Barris (seriál Black-ish).

Raňajky
Raňajky Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia