Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2019, 1:11
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Postaví sa Keanu Reeves v Rýchlo a zbesilo Hobbsovi a Shawovi ako ďalší záporák?

Postaví sa Keanu Reeves v Rýchlo a zbesilo Hobbsovi a Shawovi ako ďalší záporák?
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dnešné raňajky budú opäť plné noviniek nielen z Hollywoodu.

Keďže je tých noviniek viac než dosť, prichádzame s raňajkami s Filmkultom aj cez víkend.

Syn Denzela Washingtona spája sily s Aliciou Vikander

John David Washington, Vicky Krieps, Alicia Vikander a Boyd Holbrook si zahrajú v thrilleri Born To Be Murdered. Dej sa zameria na manželský pár počas dovolenky v Aténach. Ten sa tam zapletie do nebezpečnej hry, ktorá pre nich bude mať tragické následky. Režisérom je Ferdinando Cito Filomarino (Antonia).

Postaví sa Keanu Reeves v Rýchlo a zbesilo Hobbsovi a Shawovi ako ďalší záporák?

Chloe Grace Moretz si zahrá v hranom filme Tom & Jerry

Stvárniť by mala postavu pracovníčky hotela, v ktorom sa Tom a Jerry nachádzajú. Hrozia, že svojím vyčínaním zničia očakávanú svadbu, čím by podkúrili práve postave Chloe. Obe zvieratká budú animované a rovnako ako v origináli, aj tu ostanú bez hlasu.

Postaví sa Keanu Reeves v Rýchlo a zbesilo Hobbsovi a Shawovi ako ďalší záporák?

Remake Duny od režiséra Denisa Villeneuva zrejme dostane aj druhý diel

Sám režisér v minulosti vyhlásil, že by bol rád, keby Duna dostala aspoň dva filmy (a ideálne viac). Materiálu na spracovanie je totiž dosť a samotná kniha, podľa ktorej sa natočí ďalšia verzia, je značne bohatá nielen na príbeh a postavy, ale aj mytológiu ako takú. Zrejme sa teda jej dej rozdelí na dva filmy, pričom by oba mal zrežírovať práve talentovaný Kanaďan.

4. séria Lucifera dorazí 8. mája

A prezentuje sa prvým poriadnym trailerom. Tentoraz od Netflixu, kam seriál putoval po svojom zrušení stanicou Fox.

Režisér Green Book si vyhliadol ďalší film

Peter Farrelly zrežíruje drámu vychádzajúcu z knihy The Greatest Beer Run Ever: A True Story of Friendship Stronger Than War od Joanna Molloy a Johna “Chickie” Donohue. Jeho brat ho na režisérskej stoličke nebude sprevádzať ani tentokrát. Možno sa stále nedostal z tragédie z roka 2012, kedy mu zomrel vtedy 20-ročný syn.

Aj preto sa toto režisérske-bratské duo spoločne nepodieľalo na Green Book, hoci si to Peter želal, keďže podľa neho by Bobby film výrazne zlepšil. Prípadne sa Peter chce osamostatniť a natočiť zase raz niečo vlastné. V každom prípade bude jeho novinka rozprávať antivojnový príbeh z čias Vietnamu.


Keanu Reeves sa možno objaví v Hobbs & Shaw

Vieme, že v jednotke mal byť aj Jason Momoa ako jeden z bratov Hobbsa, no bohužiaľ, na natáčanie nemal čas a tvorcovia sľúbili, že sa v prípadnej dvojke objaví. To možno bude prípad aj samotného Keanu Reevesa, ktorý sa údajne mihne už v jedničke (buď na konci alebo v potitulkovej scéne) a predstaví sa ako záporák napojený na Brixtona. Vzhľadom na to, ako tento šialený akčný film zatiaľ vyzerá, si účasť Reevesa v pokračovaní po tejto možnej novinke nesmierne želáme.

Domov
Zdieľať
Diskusia