Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2019, 17:36
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Jennifer Aniston chce oživiť Priateľov. Pridať sa podľa nej chcú aj všetci ostatní herci

Jennifer Aniston chce oživiť Priateľov. Pridať sa podľa nej chcú aj všetci ostatní herci
Zdroj: NBC
FILMY A SERIÁLY SERIÁL PRIATELIA
Uložiť Uložené

Žeby sa predsa len črtal návrat legendárneho seriálu?

Kultový sitcom Priatelia sa vysielal v rokoch 1994-2004, avšak ani po skončení poslednej série fanúšikovia neprestali dúfať, že sa podarená partia hlavných hrdinov na obrazovkách opäť stretne.

Niet sa čomu čudovať, keďže šestica priateľov v podaní Jennifer Aniston (Rachel), Matta LeBlanca (Joey), Courteney Cox (Monica), Matthewa Perryho (Chandler), Lisy Kudrow (Phoebe) a Davida Schwimmera (Ross) sa nesmrteľným spôsobom zapísala do histórie televíznej zábavy.

Priatelia
Priatelia Zdroj: NBC

Počas uplynulých rokov sem-tam prebleskli správy o tom, že herci by boli radi, ak by sa Priatelia vrátili. Aby sme boli presnejší, v tomto duchu sa vyjadrovalo hlavne ženské obsadenie. Napriek tomu však k očakávanému „reunionu“ nedošlo. Môžeme však niečo také čakať v budúcnosti?

Otázku, či by išla do nových dielov Priateľov, nedávno dostala Jennifer Aniston od moderátorky Ellen DeGeneres. „Jasné, prečo nie?“ odvetila Aniston. „Počúvajte dobre, poviem vám to. Rozhodne do toho pôjdem. Dievčatá do toho pôjdu a chalani tiež. Som si istá. A pozrite... Stať sa môže čokoľvek.“

Jennifer Aniston chce oživiť Priateľov. Pridať sa podľa nej chcú aj všetci ostatní herci
Zdroj: NBC

Máme slová Jennifer Aniston brať vážne? Koniec-koncov, nie je to prvýkrát, čo sa niekto z obsadenia vyjadruje za návrat kultového sitcomu. Začiatkom tohto roka sa v podobnom duchu vyjadrila Lisa Kudrow, ktorá tvrdila, že by chcela aj s ostatnými hercami natočiť špeciál na 25. výročie seriálu.

„Courteney (Cox) a ja o tom hovoríme, mali by sme sa dať znovu dohromady,“ povedala vtedy Kudrow. „Sme naozaj veľmi vďační, že máme jeden druhého,“ dodala na margo svojich hereckých kolegov.

Svitá teda fanúšikom nová nádej? Martha Kaufman, ktorá seriál spolu s Davidom Craneom vytvorila, si myslí, že nádej na reboot je veľmi malá. Podľa jej slov by návrat Priateľov len sklamal oddaných fanúšikov.

Priatelia
Priatelia Zdroj: NBC

„Myslím si, že seriál sa zaoberá tým časom vo vašom živote, kedy sú vaši priatelia vašou rodinou,“ vysvetlila Kaufman. „A ten čas je už preč. Mohli by sme všetkých šiestich hercov dať opäť dohromady, ale srdce seriálu by bolo preč.“

Tak uvidíme, či sa v budúcnosti nedočkáme aspoň jedného televízneho špeciálu. Fanúšikovia by to iste ocenili. Čo myslíš ty? Chcel by si návrat Priateľov?

Anketa:
Boli by ste za to, aby sa Priatelia vrátili?
Rozhodne áno
Nie, už by to nebolo ono
Rozhodne áno
73 %
1043 Hlasov
Nie, už by to nebolo ono
27 %
390 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia