Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Netflix už natáča 2. sériu superhrdinského seriálu The Umbrella Academy

Netflix už natáča 2. sériu superhrdinského seriálu The Umbrella Academy
Zdroj: Disney/Pixar
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Máme tu ďalšiu dávku správ zo sveta filmu aj seriálu.

Aj dnes sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa znova oboznámi s tými najzaujímavejšími novinkami zo sveta filmu a seriálu.

Biografia o otcovi Venus a Sereny Williamsových má režiséra

Chystanú biografiu King Richard, v ktorej si Will Smith zahrá Richarda Williamsa, teda otca tenisových hviezd Venus a Sereny Williamsových, zrežíruje Reinaldo Marcus Green (Monsters and Men). Za scenárom stojí Zach Baylin (kraťas Skull, spolupracoval na snímke Side Effects) a premiéra snímky je momentálne naplánovaná na 25. novembra (listopad) 2020.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Warner Bros. Pictures

Pred Toy Story 4 neuvidíme žiadny kraťas od Pixaru

Pixar po 23 rokoch poruší svoju tradíciu a pred celovečerným animákom nepošle do kín žiadny kraťas. Na premiére Toy Story 4 sa teda žiadneho animovaného prekvapenia nedočkáme, a tak si po traileroch rovno užijeme samotný film. Štvrté dobrodružstvo Woodyho a ostatných hračiek u nás uvidíme 8. augusta (srpen) 2019.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Disney/Pixar

West Side Story od Spielberga vnadí prvou fotkou

Štúdio 20th Century Fox zverejnilo prvý obrázok z remaku muzikálu West Side Story od Stevena Spielberga. Okrem Ansela Elgorta a Rachel Zegler v hlavných úlohách si ďalej zahrá aj Ezra Menas, Ben Cook, Sean Harrison Jones, Mike Faist, Patrick Higgins, David Alvarez, Julius Anthony Rubio, Ricardo Zayas, Josh Andrés Rivera, Sebastian Serra či Carlos Sánchez Falú. Premiéra je naplánovaná na 18. decembra (prosinec) 2020.

Raňajky
Raňajky Zdroj: 20th Century Fox

Mladá nevesta sa v horore dostane do vražednej hry o prežitie

Štúdio Fox Searchlight zverejnilo prvý trailer pre horor Ready or Not. Jeho príbeh sa zameria na mladú nevestu (Samara Weaving), ktorá sa pripojí k tradícii manželovej (Mark O’Brien) bohatej a excentrickej rodiny. Tá sa však zmení na vražednú hru o prežitie. Za réžiou stoja Tyler Gillett a Matt Bettinelli-Olpin (obaja Devil's Due, V/H/S), no a slovenskej premiéry sa dočkáme 22. augusta (srpen) 2019.

Natáčanie 2. série The Umbrella Academy je už v plnom prúde

Druhá séria The Umbrella Academy sa už natáča. S touto informáciou prišiel oficiálny twitterový účet seriálu, na ktorom sa objavilo aj video z čítania scenára. Svoje úlohy si zopakujú všetky hlavné postavy a premiéry na Netflixe by sme sa mali dočkať začiatkom budúceho roka.

Domov
Zdieľať
Diskusia