Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2019, 8:24
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Shia LaBeouf pomáha mladíkovi s Downovým syndrómom dostať sa do wrestlingovej školy. Ich dobrodružstvo vyzerá úžasne!

Shia LaBeouf pomáha mladíkovi s Downovým syndrómom dostať sa do wrestlingovej školy. Ich dobrodružstvo vyzerá úžasne!
Zdroj: Roadside Attractions
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Máme tu ďalšiu dávku správ zo sveta filmu aj seriálu.

Aj dnes sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa znova oboznámi s tými najzaujímavejšími novinkami zo sveta filmu a seriálu.

Ron Howard natočí svoj prvý animovaný film

Režisér Ron Howard (Rush, A Beautiful Mind, Apollo 13) spojí sily s produkčnou spoločnosťou Animal Logic s cieľom vytvoriť kolekciu filmov, ktoré budú mixom animákov a hraných snímok. Prvým takýmto projektom bude The Shrinking of Treehorn a jeho príbeh sa zameria na mladíka, ktorý sa po hraní zvláštnej stolovej hry začne zmenšovať. Za scenárom stojí Rob Lieber (Peter Rabbit) a pôjde o Howardov vôbec prvý animák.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Disney/Lucasfilm

Logo pre sólovku Black Widow odhalené

Natáčanie komiksovky Black Widow je už v plnom prúde a na internet sa dostalo už aj oficiálne logo tejto snímky. Pre viac informácií klikaj sem.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Marvel Studios
 

Netflix uvedie nový kraťas režiséra There Will Be Blood a Phantom Thread

Režisér Paul Thomas Anderson (Phantom Thread, There Will Be Blood) natočil pre Netflix krátky muzikálový film (10 - 12 minút), a to v rámci vydania nového albumu Thoma Yorkea, frontmana kapely Radiohead. Album aj kraťas nesú názov Anima. Samozrejme, Yorke si v ňom aj zahral a budeme v ňom počuť jeho hudbu. Kraťas si môžeš na Netflixe pozrieť už 27. júna (červen) 2019.

Animovaný Trollovia sa vydávajú na ďalšie dobrodružstvo

Spoločnosť DreamWorks Animation vypustila debutové zábery z animáku Trolls World Tour. V ňom sa Poppy (Anna Kendrick) and Branch (Justin Timberlake) vydajú na hudobné dobrodružstvo so žánrami, ako funk, country, techno, klasika, pop a rock. Za réžiou stojí Walt Dohrn (Trolls) a premiéra je u nás naplánovaná na 16. apríla (duben) 2020.

Shia LaBeouf sa spriatelí s mladíkom s Downovým syndrómom a wrestlingovým snom

Spoločnosť RoadsideFlix zverejnila oficiálny trailer pre snímku The Peanut Butter Falcon. Tá nám vyrozpráva príbeh mladého muža s Downovým syndrómom, ktorý utečie z pestúnskeho domova, aby navštívil profesionálnu wrestlingovú školu svojho idola. O scenár spolu s réžiou sa postarali Tyler Nilsen a Michael Schwartz (obaja The Moped Diaries), no a z hercov sa ukáže napríklad Shia LaBeoufDakota JohnsonZack Gottsagen, Jon Bernthal čiThomas Haden Church. Film vstúpi do amerických kín 9. augusta (srpen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia