Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tvorcovia Stranger Things už pracujú na 4. sérii. Sľubujú veľmi odlišný zážitok a odpovede na všetky otázky

Tvorcovia Stranger Things už pracujú na 4. sérii. Sľubujú veľmi odlišný zážitok a odpovede na všetky otázky
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY HBO MAX
Uložiť Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Máme tu ďalší prehľad noviniek zo sveta filmu a seriálu. Aj dnes sa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom dozvieš všetky podstatné informácie z posledných dní.

Úspešný indický seriál od Netflixu vnadí na 2. sériu

Netflix zverejnil trailer pre druhú sériu svojho indického seriálového krimi Sacred Games. Hlavným hrdinom bude opäť inšpektor Sartaj Singh (Saif Ali Khan), ktorý si musí po smrti gangstera menom Ganesha Gaitondea (Nawazuddin Siddiqui) spojiť kúsky skladačky, aby sa pripravil na blížiacu sa vojnu. Všetky epizódy 2. série budú sprístupnené 15. augusta (srpen) 2019.

Hardcore plošinovka Cuphead sa dočká seriálu

A pri Netflixe ešte ostaneme. Streamovací gigant totiž v spolupráci so spoločnosťou King Features Syndicate a štúdiom MDHR prinesie na obrazovky seriálové spracovanie hardcore plošinovky Cuphead. Jeho názov bude The Cuphead Show! a zameria sa na bratov Cupheada a Mugmana. Objaviť by sa však mali aj iné postavy. Na ďalšie informácie si budeme musieť ešte počkať.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Netflix

Streamovacia služba HBO Max bude spustená na jar 2020

Spoločnosť WarnerMedia odhalila názov svojej streamovacej služby. Volá sa HBO Max a získala exkluzívne práva na seriály Friends, The Fresh Prince of Bel Air, Pretty Little Liars, ako aj na všetky série stanice The CW produkované štúdiom Warner Bros., ktoré sa začnú vysielať od jesene 2019 (Batwoman či Riverdale spin-off Katy Keene). HBO Max odštartuje na jar 2020, a to s 10 000 hodinami prémiového obsahu. Ďalšie originálne projekty nájdeš tu.

Raňajky
Raňajky Zdroj: WarnerMedia

Na 4. sérii Stranger Things sa už pracuje

Tvorcovia Stranger Things Matt a Ross Dufferovci v nedávnom rozhovore pre magazín Entertainment Weekly prezradili, že hlavné piliere príbehu majú naplánované dopredu (Billyho a Rusov v tretej sérii mali vymyslených už počas druhej). A tak to je momentálne aj s tou štvrtou.

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Trilery o kanibalovi a mimozemšťanoch, politicky nekorektná akčná jazda aj kultový Hriešny tanec Čo pozerať cez víkend? Trilery o kanibalovi a mimozemšťanoch, politicky nekorektná akčná jazda aj kultový Hriešny tanec 20. apríla 2024, 9:00

Základne body už poznajú, takže teraz ich plánujú už len vyplniť ďalšími detailmi. Dodali tiež, že 4. séria má byť veľmi odlišná. Pridal sa k nim však aj režisér Shawn Levy, ktorý sa nechal počuť, že nadchádzajúca séria odpovie na všetky otázky, ktoré ostali visieť vo vzduchu po finále Stranger Things 3.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia