Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2019, 17:29
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Detective Pikachu je najlepšie zarábajúcim filmom podľa hry. Prekonal aj Warcarft

Detective Pikachu je najlepšie zarábajúcim filmom podľa hry. Prekonal aj Warcarft
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ryan Reynolds alias Pikachu to skutočne dokázal.

Filmové adaptácie hier majú nového kráľa. Teda minimálne čo sa finančného hľadiska týka. Ako informuje The Verge, Detective Pikachu doposiaľ zarobil 436 miliónov dolárov, čím z trónu zosadil rozporuplne prijatý Warcraft.

Tomu sa podarilo na konto pripísať 433 miliónov dolárov. Za menovanou dvojkou nasleduje Rampage (428 miliónov dolárov) s The Rockom a Angry Birds (352 miliónov dolárov), ktorých si mal pravdepodobne vo svojom telefóne stiahnutých aj ty. I keď sa však Detective Pikachu dostal na prvé miesto najlepšie zarábajúcich herných filmov, nemôžeme hovoriť o žiadnom výnimočnom filme. 

Náš kolega z redakcie v recenzii k filmu nedokázal ísť vyššie než na 5/10. Kritici z Rotten Tomatoes však hodnotenie Detective Pikachu vytiahli na 5.98/10. O scenár pokračovania Detective Pikachu, ktorého prvú časť natočil Rob Letterman, sa postará Oren Uziel (22 Jump Street).

Informácií o druhej epizóde je ale zatiaľ skutočne málo. Dá sa však predpokladať, že v pokračovaní započujeme aj hlas Ryana Reynoldsa. Ten v príbehu stvárnil jedného z hlavných hrdinov a zároveň azda najznámejšieho pokémona menom Pikachu.

Domov
Zdieľať
Diskusia