Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Kto natočí Venoma 2? Najväčšiu šancu z 3 režisérov má údajne Andy Serkis, tvorca Planéty opíc

Kto natočí Venoma 2? Najväčšiu šancu z 3 režisérov má údajne Andy Serkis, tvorca Planéty opíc
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Máme tu ďalší prehľad noviniek zo sveta filmu a seriálu. Aj dnes sa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom dozvieš všetky podstatné informácie z posledných dní.

Emotívna dráma The Goldfinch vnadí ďalšou ukážou

Warner Bros. a Amazon Studios zverejnili nový trailer pre snímku The Goldfinch. Jej príbeh sa zameria na chlapca Thea Deckera, ktorého matka bola zabitá pri bombovom útoku v múzeu. Za réžiou stojí John Crowley (Brooklyn) a premiéra je u nás naplánovaná na 12. septembra (září) 2019. Pre viac informácií klikaj sem.

Animovaný seriál Big Mouth dostane ďalšie 3 série

Netflix oznámil, že si objednal ďalšie tri série animovaného sitcomu Big Mouth. Zdá sa teda, že nás čaká ešte minimálne 30 epizód (plus 10 tohtoročných, ktoré uvidíme niekedy na jeseň). Seriál sa zameriava na partiu násťročných kamarátov, s ktorými začína plieskať puberta, a to znamená jediné. Na povrch sa vynárajú hormonálne monštrá. Ak sa chceš o Big Mouth dozvedieť viac, vstúp do tohto vlákna.

ranajky pondeloksss
ranajky pondeloksss Zdroj: Netflix

4. séria Mr. Robot odhaľuje fotky z natáčania

Na oficiálnom twitterovom účte seriálu Mr. Robot sa objavilo niekoľko fotiek z natáčania štvrtej a zároveň poslednej série. Tie sa okrem iného sústredia najmä na Ramiho Maleka a Christiana Slatera. O príbehu zatiaľ vieme iba toľko, že sa bude odohrávať počas Vianoc. Okrem vyššie spomínaných hercov sa objaví aj Portia DoubledayCarly ChaikinMartin WallströmGrace GummerMichael Cristofer či BD Wong a premiéry sa dočkáme niekedy na jeseň 2019.

Pokračovanie Venoma má troch kandidátov na post režiséra

Štúdio Sony si údajne vyhliadlo troch režisérov, ktorí by mohli natočiť pokračovanie Venoma s Tomom Hardym. Hlavným kandidátom by pritom mal byť Andy Serkis (Breathe, Mowgli). Okrem neho však majú šancu aj Travis Knight (Kubo and the Two Strings, Bumblebee) a Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes). Natáčanie by malo začať ešte tento rok, aby sa stihla premiéra 2. októbra (říjen) 2020. Scenár opäť napísala Kelly Marcel (Venom).

ranajky pondeloksss
ranajky pondeloksss Zdroj: Sony Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia