Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2019, 9:49
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Atlanta dostane 3. aj 4. sériu. Koľko rokov na ne budeme čakať?

Atlanta dostane 3. aj 4. sériu. Koľko rokov na ne budeme čakať?
Zdroj: FX
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Máme tu ďalšiu dávku správ zo sveta filmu aj seriálu.

Aj dnes sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa znova oboznámi s tými najzaujímavejšími novinkami zo sveta filmu a seriálu.

Podľa Kevina Smitha skutočne existuje Snyderova verzia Justice League

Fanúšikovia DCEU sa už takmer dva roky dožadujú Snyderovej verzie tímovky Justice League a horlivo debatujú, či existuje alebo nie. Herec a režisér Kevin Smith sa však nedávno vyjadril, že tzv. Snyder Cut podľa neho skutočne existuje, hoci nejde o úplne dokončenú verziu filmu. Smith si tiež myslí, že ak by ju štúdio dokončilo a vydalo, diváci by boli spokojní. No pravdepodobnosť, že sa tak stane, je takmer nulová.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Warner Bros.

Dolph Lundgren a Sylvester Stallone pracujú na novom seriáli

Portál Deadline hlási, že Dolph Lundgren a Sylvester Stallone pracujú na seriálovej dráme, pričom Lundgren si v nej zahrá tajného agenta v Organizácii Spojených národov. Scenáristom a showrunnerom projektu je Ken Sanzel (Reef Break, Numbers) a pilotný diel by mohol zrežírovať sám Stallone. Seriál bol už údajne predstavený spoločnostiam, ako Fox, CBS, NBC, Netflix či Apple.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Warner Bros.

V crossoveri seriálového sveta Arrowverse sa objaví aj Batman

Herec Kevin Conroy, ktorý je známy tým, že často prepožičiava svoj hlas animovanému aj videohernému Batmanovi, si obľúbeného gothamského rytiera zahrá konečne aj v hranej verzii. Stane sa tak v blížiacom sa crossoveri seriálového sveta Arrowverse, ktorý bude inšpirovaný komiksovou sériou Crisis on Infinite Earths.

Seriál Atlanta dostane aj 3. a 4. sériu

Spoločnosť FX potvrdila, že úspešný seriál Atlanta dostane okrem tretej aj štvrtú sériu. A keďže tá tretia musela byť kvôli nabitému programu Donalda Glovera odložená, bude sa spoločne so štvrtou natáčať súčasne, a to už na jar 2020. Je teda možné, že sa premiéry tretej série dočkáme v roku 2021.

Atlanta dostane 3. aj 4. sériu. Koľko rokov na ne budeme čakať?
Zdroj: FX
Domov
Zdieľať
Diskusia