Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2019, 23:01
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Mladý študent ukrýva v horore od oscarového Guillerma del Tora nadprirodzené tajomstvo s desivými následkami

Mladý študent ukrýva v horore od oscarového Guillerma del Tora nadprirodzené tajomstvo s desivými následkami
Zdroj: Fox Searchlight Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka Antlers odhalila vôbec prvé oficiálne zábery. Zaujala ťa?

Scott Cooper je naozaj talentovaným režisérom, ktorý si v priebehu kariéry vyskúšal už viacero žánrov. Po hudobnej snímke Crazy Heart, krimi drámach Out of the Furnace a Black Mass či nedávnom westerne Hostiles sa však najbližšie vrhne do vôd hororu. Jeho novinka ponesie názov Antlers, za jej produkciou stojí Guillermo del Toro a my si dnes môžeme vychutnať vôbec prvé oficiálne zábery.

A čo nás vlastne čaká? Príbeh bude vychádzať z krátkej knihy The Quiet Boy od autora menom Nick Antosca, pričom sa zameria na učiteľku z Oregonu a jej brata šerifa, ktorí odhalia, že jeden mladý študent ukrýva nebezpečné nadprirodzené tajomstvo s desivými následkami. O čosi viac ti však prezradí nižšie priložená ukážka.

Aj keď zverejnený teaser trailer odhaľuje niekoľko základných príbehových bodov, stále sa mu darí vyvolávať viaceré otázky a vzbudiť tak divácku zvedavosť. Antlers môže ťažiť z tajomnej atmosféry, skúsených hercov aj produkčného dohľadu del Tora, ktorý sa určite postaral o to, aby snímka vyzerala dobre aj z vizuálneho hľadiska. Rozhodne sme teda na film zvedaví.

Za réžiou stojí už vyššie spomínaný Scott Cooper, ktorý na scenári pracoval spoločne s C. Henrym Chaissonom (napísal niekoľko kraťasov) a Nickom Antoscom (The Forest). Z hercov sa objaví napríklad Keri Russell, Jesse Plemons, JT Corbitt, Graham Greene, Scott Haze, Rory Cochrane či Amy Madigan a premiéry by sme sa mali dočkať niekedy v priebehu budúceho roka. Presný dátum zatiaľ nepoznáme.

Domov
Zdieľať
Diskusia