Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Uvidíme v Epizóde IX temnú Rey? Na nových záberoch má čierny plášť a meč ako Darth Maul

Uvidíme v Epizóde IX temnú Rey? Na nových záberoch má čierny plášť a meč ako Darth Maul
Zdroj: Disney/Lucasfilm
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Máme tu ďalší prehľad noviniek zo sveta filmu a seriálu. Aj dnes sa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom dozvieš všetky podstatné informácie z posledných dní.

7. séria Star Wars: The Clone Wars dostala prvý obrázok

Siedmej série animáku Star Wars: The Clone Wars sa dočkáme na streamovacej platforme Disney+, a to už v priebehu februára (únor) 2020. Tvorcovia navyše zverejnili aj prvý obrázok, na ktorom sa nachádza Ahsoka Tano a Darth Maul.

Emma Stone sa predstavuje ako zákerná Cruella

Štúdio Disney zverejnilo prvý obrázok Emmy Stone v úlohe záporáčky Cruelly de Vil, ktorá dostane vlastný hraný film. Režíruje Craig Gillespie (I, Tonya) a okrem Stone si zahrá aj Paul Walter Hauser, Joel Fry či Emma Thompson. Cruella dorazí do kín 28. mája (květen) 2021 a pre viac informácií klikaj sem.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Disney

Nový horor Jamesa Wana predstavil názov aj dvojicu hercov

Chystaný horor Jamesa Wana (Aquaman, The Conjuring) by sa mal volať Silvercup a zahrajú si v ňom George Young (seriál Containment) a Annabelle Wallis (Peaky Blinders, The Mummy). O príbehu sa zatiaľ hovorí iba toľko, že by sa mohol sústrediť na dve ženy, ktoré sú na úteku pred akýmsi monštrom. Štart natáčania je naplánovaný na tento september (září).

Raňajky
Raňajky Zdroj: BBC

Odhalila ukážka z Epizódy IX temnú Rey?

Divákom na udalosti D23 boli cez víkend odhalené nové zábery zo snímky Star Wars: The Rise of Skywalker. Kým sa ale dostanú aj k nám (malo by sa tak stať niekedy v priebehu dnešného dňa), budeme si zatiaľ musieť vystačiť aspoň s ich opisom.

Podľa reakcií prítomných fanúšikov sa v ukážke nachádzal súboj medzi Rey a Kylo Renom (ako na plagáte pod textom), obrovská flotila Star Destroyerov, nový záber na masku Darth Vadera aj Leiu, Finn s postavou Jannah (Naomi Ackie) v kokpite, C-3PO s červenými očami či rušné púštne mesto. Divákov však najviac šokoval pohľad na Rey v čiernom rúchu s kapucňou a obojstranným červeným mečom, ktorý bol typický pre Darth Maula.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Disney/Lucasfilm
Domov
Zdieľať
Diskusia