Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. septembra 2019, 20:26
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Gemini Man s Willom Smithom a jeho o 20 rokov mladšou verziou je vraj úžasným akčným filmom a technologickým skvostom

Gemini Man s Willom Smithom a jeho o 20 rokov mladšou verziou je vraj úžasným akčným filmom a technologickým skvostom
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ang Lee údajne natočil úžasný akčný film.

Ang Lee chcel natočiť Gemini Man dlhé roky. Technológia a jej dostupnosť mu to konečne dovolili a my sa tak môžeme tešiť na akčný thriller s Willom Smithom. Ten si zahral dvojrolu, presnejšie povedané mladšiu a staršiu verziu tej istej postavy. Jedného dňa sa tá staršia stretne s tou mladšou, keďže musí odraziť jej pokus o vraždu. Následne musí zistiť, čo sa to vlastne deje, odhaliť konšpirácie a tajomstvá a taktiež si kryť chrbát. 

Will Smith celý film vlastne natočil 2-krát. Raz na pľaci ako staršia a mladšia verzia, no a nakoniec aj v mo-cap štúdiu, aby tvorcovia dokázali zachytiť jeho mimiku a vytvoriť presnú kópiu jeho hrania pomocou CGI. Vytvorili tak mladšiu verziu Smitha z čias Fresh Princa. Nejde teda o klasickú „de-aging“ technológiu, akú môžeme vidieť v marvelovkách. 

Snímku už mali možnosť vidieť aj niektorí novinári. Vôbec pritom nešetrili chválou. Odkazujú nám, že Gemini Man musíme vidieť v kinách a že ide o technický masterpiece a vynikajúci akčný film. Nesmierne sa chválilo aj 3D a plynulosť akčných scén v 120 FPS, ktoré boli dychberúce. Značne sa chváli aj Smithov výkon, ktorému zdá sa konečne ide karta.

Viac sa o filme dozvieš v našom vlákne, kde nájdeš všetky potrebné informácie a trailery. Nižšie ešte prikladáme dva nové televízne spoty a bonusové featurette. Snímka sa do našich kín dostane 10. októbra. 

Domov
Zdieľať
Diskusia