Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
30. októbra 2019, 8:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kanye West negatívne komentuje ženy ako Kim Kardashian, ktoré pridávajú pikantné fotky na Instagram: „Muži trpia ako Ježiš“

NEWS KANYE WEST
Uložiť Uložené

Populárneho rapera ovplyvnilo kresťanstvo natoľko, že si už viac nepraje, aby jeho žena pridávala na Instagram odhalené fotky.

Kanye West má pár dní po vydaní kresťansky orientovaného gospelového projektu Jesus is King. Jeho ústrednou témou je viera, čo sa prejavuje aj na jeho kariére a živote ako takom.  V rozhovore pre Beats 1 na Apple Music dostal otázku, ktorá mierila na nedávno zverejnené video, kde svojej manželke Kim Kardashian vysvetľuje, že by nemala na Instagram pridávať obnažené fotografie. 

Odporúčané
Kanye West skoro skončil s rapom, pretože je to diabolská hudba. Farár ho naviedol, aby rapoval pre Boha Kanye West skoro skončil s rapom, pretože je to diabolská hudba. Farár ho naviedol, aby rapoval pre Boha 21. októbra 2019, 9:22

V rozhovore hovorí o tejto téme viac. Sociálne siete označuje za moderné cigarety, čím mieri na niektoré ich prvky, na ktorých dokážu byť ľudia závislí. Myslí si, že keby nebolo Instagramu alebo Facebooku, ženy by nikdy nemali dôvod pridávať obnažené fotografie na internet a spomína aj na príbeh, keď ešte ako tínedžer závislý na sexe platil starším, aby mu kupovali pornografiu zahŕňajúcu aj snímky podobné tým, aké dnes vidíme v aplikáciách. 

Kanye má veľmi jednoznačný názor aj na majiteľov najznámejších aplikácií. Zatiaľ čo CEO Twitteru Jack Dorsey je jeho obľúbený technologický génius, Marka Zuckerberga z Facebooku rád nemá a na stretnutia s ním spomína negatívne. 

Yeezus v rozhovore vysvetľuje aj to, ako konvertoval na kresťanstvo, že má v pláne kandidovať v roku 2024 na post prezidenta Spojených štátov a veľa iného. 

Odporúčané
Kanye West zverejnil nový model obuvi Yeezy a ľudia nechápu: Rovnaké som nosil vo väzení, reaguje fanúšik a pridáva sa Snoop Dogg Kanye West zverejnil nový model obuvi Yeezy a ľudia nechápu: Rovnaké som nosil vo väzení, reaguje fanúšik a pridáva sa Snoop Dogg 18. októbra 2019, 20:38
Domov
Zdieľať
Diskusia