Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2019, 19:06
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Nová hra zo sveta Star Wars vábi trailerom. Nechýbajú epické boje so svetelnými mečmi ani Stormtrooperi

TECH HRY STAR WARS
Uložiť Uložené

Niektorí herní kritici sa domnievajú, že ide o ašpiranta na hru roka.

Impozantné, kandidát na hru roka či titul, ktorý si hľadal. Takto hodnotia niektoré herné portály Star Wars Jedi: Fallen Order, ktorý sa nezadržateľne blíži. Na pultoch predajní by sme hru mali nájsť 15. novembra a spoločnosť EA, ktorá hru vyvíja, ukázala nový trailer.

Podľa neho je zrejmé, že hráči zažijú nevídané dobrodružstvo a už z názvu je jasné, že o napínavé boje so sveteľnými mečmi nebude núdza. Neplánuješ sa totižto skrývať a vybral si si cestu bojovníka. „To z nás robí to, kým sme,“ hovorí padawan v traileri.

Odporúčané
Red Dead Redemption 2 na PC sa blíži, vychádza už 5. novembra. Takto vyzerá prvý trailer Red Dead Redemption 2 na PC sa blíži, vychádza už 5. novembra. Takto vyzerá prvý trailer 18. októbra 2019, 9:38

Sngleplayerovka ťa prenesie do známych aj menej známych miest, nebudú chýbať ani kultové zbrane či postavy z filmov. Tvojím cieľom bude obnoviť rad Jediov a zdokonalovať sa v umení boja so svetelným mečom. Impérium máš však v pätách, musíš byť teda maximálne obozretný. Na cestách ti bude pomáhať bývalý rytier Jedi, droid či bezradný pilot. 

Hru si budeš môcť zahrať na Xbox One, Playstation 4, a PC, vo vybraných obchodoch si titul môžeš predobjednať.

Domov
Zdieľať
Diskusia